من ی چیزی دادم دسته مغازه دار که برام ب عنوان دست دوم بفروشه دو روز بعد رفتم مغازش گفت فروختم گفتم خب شماره کارتمو میگم بریز الان به حسابم گفت نه برام اس ام اس کن شب میزیزم الان یک هفته هست هرروز میگه امروز میریزم یه ۳ ۴ روزم کلا جوابمو نمیداد حالا پولش خیلی نیست ۱۵۰۰ ۱۶۰۰ هست ولی اخه چرا زورممیگیره بخاد پولمو بخوره مغازه به اون بزرگی داره لنگ ۱۵۰۰ هست؟ بنظرتون فازش چیه؟ پولمو میده یا قصد خوردنشو داره؟ نمیخام الان باهاش دعوا کنم لج کنه میخام با سیاست باهاش صحبت کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو اگه ندی استوری میکنم پیجتو تگ میکنم صدر صد میده من عرکی پولمو ندع تو کارم اینو میگم درجا جواب میدن پولو میزنن😂😂
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
نمبتونم باهیچ کدوم برم چون اونا خبر ندارن من همچین چیزی داشتم بگم این مال داداشم بود داداشم وقتشو نداشت ب من گفته بود بفروش حالا هی میگه پولش کجاست اینو بگم؟