2777
2789
عنوان

حس میکتم پسره مبخاد پولمو بخوره

320 بازدید | 20 پست

من ی چیزی دادم دسته مغازه دار که برام ب عنوان دست دوم بفروشه  دو روز بعد رفتم مغازش  گفت فروختم گفتم خب شماره کارتمو میگم بریز الان به حسابم گفت نه برام اس ام اس کن شب میزیزم الان یک هفته هست هرروز میگه امروز میریزم  یه ۳ ۴ روزم کلا جوابمو نمیداد حالا پولش خیلی نیست ۱۵۰۰ ۱۶۰۰ هست ولی اخه چرا زورم‌میگیره  بخاد پولمو بخوره  مغازه به اون بزرگی داره لنگ  ۱۵۰۰ هست؟ بنظرتون فازش چیه؟ پولمو میده یا قصد خوردنشو داره؟ نمیخام الان باهاش دعوا کنم لج کنه میخام با سیاست باهاش صحبت کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اگه ندی استوری میکنم پیجتو تگ میکنم صدر صد میده من عرکی پولمو ندع تو کارم اینو میگم درجا جواب میدن پولو میزنن😂😂

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

با یه مرد برو 

متاسفانه برام پیش اومده درکت میکنم خدا لعنتشون کنه واسه من ۱۵میلیون بود 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

پبچشو ندارم مغازشو میشناسم فقط

ب یه ترفندی پیدا کن

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
وای دقیقا میبینن زنیم انگار میخان سواستفاده کنن

من یه مقدارشم نداد اصلا 

توی شرایط بشدت بدی هم قرار داشتم پول لازم بودم شدید 

اونم فهمید پول لازمم مفت برداشت وسایلمو خدا ازش نگذره هیچوقت حلالش نمیکنم

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

همراه داداش یا شوهر یا داداشت برو

نمبتونم باهیچ کدوم برم ‌چون اونا خبر ندارن من همچین چیزی داشتم بگم این مال داداشم بود  داداشم وقتشو نداشت ب من گفته بود بفروش حالا هی میگه پولش کجاست اینو بگم؟