2777
2789

دیگه بچه نمیخوام  .اوایل ازدواجم از کان.دوم استفاده کردم دوبار به یه روزی افتادم که نپرس دوماه دستم بند دکتر شد فهمیدم بهش حساسیت شدید دارم و نباید استفاده کنم .قرصم همون دکتر گفت نخور تا جایی که میتونی چون عوارضش اونقدر زیاده ک حد نداره خصوصا تو دراز مدت خیلی از تنبلی های تخمدان و کیست ها دلیلش همین قرص هاست

لوله هارم که دیگه نمی بندن خصوصا تو سن کم 

امپول ام که فروشش ممنوعه مگر برای کسایی ک تو مدارک پزشکی شون مشخص شده باشه بارداری براشون خطرناکه و ...

پس دقیقا چیکار کنیم خب 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلوگیری طبیعی

دخترداییم 10 سال بدون مشکل جلوگیری طبیعی داشت. یه پسر داشت البته. بعد خودش خواست بچه‌دار بشه و دیگه جلوگیری نکرد. الان دخترش 7 سالشه. از اون موقع بازم جلوگیری طبیعی داره. 

من چندساله قرص مصرف میکنم و مشکلی نداشتم.آمپول هم خواهرم چند سال استفاده کرده دکتر براش می‌نوشت چرا ...

خیلی مضره 

جلوگیری طبیعیدخترداییم 10 سال بدون مشکل جلوگیری طبیعی داشت. یه پسر داشت البته. بعد خودش خواست بچه‌دا ...

طبیعی خواهرم حامله ‌شد 

بعدشم چندباری از دستش در رفت تا دوباره پریود شدم سکته کردم😩

عزیزم،حس ندارههه مگهههه، متوجه نمیشههههه داره میادددد،، خب زودتر دست بجنبونه بکشه کناررررر

واای من چرا همچین تاپیکایی میام که حرص بخورم😖

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
طبیعی خواهرم حامله ‌شد بعدشم چندباری از دستش در رفت تا دوباره پریود شدم سکته کردم😩

اطرافم اونایی که بی چاک و دهنن و توی جمع زنونه همه چی میگن تقریبا بدون استثنا طبیعی پیشگیری دارن و باردار هم نشدن. فقط یه نفر شنیدم آیودی گذاشته که اونم افتاد به عفونت و بدبختی و مدتها دکتر میرفت. 

کلا هر روش پیگیری درصدی خطا داره.