2777
2789
عنوان

شپش مدارس

394 بازدید | 56 پست

راهی واسه درمان شپش دارین؟لطفا کمکم کنید دارم دیوونه میشم

دخترم شپش زده شامپو پرمترین زدم موهاشو اتو زدم شانه مخصوص گرفتم پاک میکنم موهاشو اما چند روز قطع میشه دوباره از اول پیداشون میشه 😫😒😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بودم سس مایونز میزد مامانم

وقتی میموند و عرق میکرد خیلی چیز چندسی بود ولی میمیردن اونا و تهما هم نرم میشدن و زود کنده میشدن چون سس خیلی چربه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نگران نباش ، سرکه بزن به سرش مالش بده با پلاستیک بپوشون بعد ۲۰دقیقه زیر دوش حمام با نرم کننده و شونه ریز شانه بکش و بعد که اوردی بیرون تخمک هارو از سرش در بیار روزی ۲بار تکرار کن پاکساززززی میشه🫢

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

هرروز خونه رو جارو بکش هرروز موهاشو چک کن موهای خودتو همسرتم چک کن

موهای خودم بلنده کسی نیس چک کنه

همسرم هم خودم نگاه کردم نداره 

اماسردخترم هر روز شگفت زده م میکنه

خواهر من چون رفته بود بیمارستان شپش گرففته بود

به ماهم انتقال داد

بعد رفتیم دکتر مو به جز شامپو یک دارو دیگه هم بهمون داد

و اینکه اول همه جیز و با اب داغ شستیم

دوما خود من تا یک هفته فقط از یک روسری استفاده می کردم

و اون روسری و هم مدام می شستم 

حتی اون روسری رو هم روی بالشتم پهن می کردم می خوابیدم 

تا اینکه کامل درمان شد ببرش دکتر پوست و مو 

و یک روسری و مقنعه اش و هررروز با اب داغ بشور و اتو کن

بگو سر کلاسم هیچوقت مقعنه رو از سرش در نیاره

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

فردا سرکه میزنمخداکنه تموم‌شن

حواست باشه ۲۰دقیقه با پلاستیک بپچون سرشو اما جایی باشه که بو سرکه بیرون بره اذیت نشید سر خودتم بزن 

و بعد این تخمک هارو خارج کنید قطعاااا میرن

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

عزیزم یک فوم گیاهی هست من شش ماه پیش ۳۰۰هزاذ تومان گرفتم از داروخانه اسمش یادم نیس  با یک بار نهایت دوبار همه تخم و شپش می‌ره میزنی بعد بیست دقیقه میشورق..

بچم یک سال و چهار ماهش بود گرفت برا اونم زدم البته زیر دوسال ممنوع ولی چاره نداشتم میخواستم ریشه کن بشه