2777
2789
عنوان

تاحالا عاشق ینفر بودین

98 بازدید | 14 پست

براش گریه کنین و خیلی دوستظ داشته باشین؟!

بعد الان ک بهش فک کنین خندتون بگیره و اون ادم واستون بی اهمیت شه؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق بودم اره هفت سال عذاب کشیدم گریه هم کردم 

ولی الا یک ساله بیخیالش شدم فراموشش نکردم ولی دیگ دردی برام نداره 

چون ازدواج کرده

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

عاشق بودم اره هفت سال عذاب کشیدم گریه هم کردم ولی الا یک ساله بیخیالش شدم فراموشش نکردم ولی دیگ دردی ...

چه خوب دیگ چکش نمیکنی؟

چیشد ک یاذت رف

گذر زمان زهر هرچیزی رو میبره فقط یه خاطره کوچیک ازش به جا میگذاره

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

عاشق بودم اره هفت سال عذاب کشیدم گریه هم کردم ولی الا یک ساله بیخیالش شدم فراموشش نکردم ولی دیگ دردی ...

احساس میکنم از این موضوع بمیرم از حسادت کدمن اون زن نیستم

عاشق که نه اما یکی رو دوست داشتم و الان فهمیدم چقدر اشتباه میکردم و خندم میگیره از اینکه چقدر براش تلاش کردم و بهش محبت کردم😂😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عاشق که نه اما یکی رو دوست داشتم و الان فهمیدم چقدر اشتباه میکردم و خندم میگیره از اینکه چقدر براش ت ...

منم همینطورم میدونم چقد نامناسبه و ازش چقدر سرم اما خیلی براش گریه میکنم چیکار کنم ک واسم بی اهمیت بشه

چه خوب دیگ چکش نمیکنی؟

بگم نه دروغ گفتم میگم ک فراموشش نکردم 

ولی ازش گذشتم درد نبودنش برام عادی شده 

مث روزا اول نیست کنار اومدم هرچند سخت ولی چاره نداشتم 

هنوزم بهش فکر میکنم دلم تنگ میشه ولی اون دیگ با ی نفر دیگ خوشه

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

بگم نه دروغ گفتم میگم ک فراموشش نکردم ولی ازش گذشتم درد نبودنش برام عادی شده مث روزا اول نیست کنار ا ...

امیدوارم که حیلی زود حالت بهتر شه دختر قشنگم

احساس میکنم از این موضوع بمیرم از حسادت کدمن اون زن نیستم

سخته ولی وقتی مجبوری کنار بیایی و طرف نخوادتت 

کوتاه میایی 

امیدوارم که حیلی زود حالت بهتر شه دختر قشنگم

مرسی گلم دعا کن منم ازدواج کنم تا دیگ بهش فکر نکنم و برم مث اون دنبال زندگیم🥺💔

منم همینطورم میدونم چقد نامناسبه و ازش چقدر سرم اما خیلی براش گریه میکنم چیکار کنم ک واسم بی اهمیت ب ...

دقیقا خواهرم تو شرایط شماست .

همین الان کلی گریه کرد و مسکن دادم بهش خوابید .

طرف واقعا نامناسبه اما نمیپذیره .

شما که پذیرفتی پس از خواهرم جلوتری . قطعا انقدر قوی هستی که بعد از تموم کردن رابطه بتونی زندگیتو جمع کنی عزیزم .

یه هدف برای خودت انتخاب کن تلاش کن برای هدفت . اینطوری اون آدم رو فراموش میکنی . 

به اتفاقات بهتری که تو آینده برات میفته فکر کن .

برو دنیال علاقت به خودت برس و برای آینده تلاش کن.

اگه میتونی سرکار برو خودت مشغول کن با کار و ورزش و دوستات .

هر چیزی که مربوط به اون آدم هست رو از بین ببر .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

2790
2778
2791
2779
2792