اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7058 عنوان یه سوال 70 بازدید | 5 پست سلام دوستان .این فیل تر هایی که تو اینستا بلاگرها میزارن رو صورتشون رو از کجا میارن ؟چه برنامه ای ؟بغیر از اسنپ چت یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔 1403/10/29 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی۳۳۳۳ عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 تو خود اینستاگرام هست اون فیلترادیگه کم کسی از اسنپ استفاده میکنه
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7058 تو خود اینستاگرام هست اون فیلترادیگه کم کسی از اسنپ استفاده میکنه میشه با اون فیلترا عکس بگیرم ولی تو گالریم ذخیره کنم ؟پست و استوری نشه ؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
فاطی۳۳۳۳ عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 میشه با اون فیلترا عکس بگیرم ولی تو گالریم ذخیره کنم ؟پست و استوری نشه ؟ اره میتونیوای هواست باشه شیر نکنیوقتی عکس میزنی تو گوشه هست علامت ذخیره کردناونو بزن
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7058 اره میتونیوای هواست باشه شیر نکنیوقتی عکس میزنی تو گوشه هست علامت ذخیره کردناونو بزن اها مرسی .دستت درد نکنه یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔