2821
2789

خیر انشالله 

صدقه بده 

تایپک قفل کنی بهتره 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب این چیزا اعتقاد نکن حتما بهش فکر کردی خوابیدی عزیزم انشالله تا دنیا هست توش باشی

نه اصلا فکر نکردم ی مدت خوابای عجیب غریب میبینم . ممنون زنده باشی 🌹

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
چرا ؟؟

کع کسی تعبیر بد نکنه.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نه اصلا فکر نکردم ی مدت خوابای عجیب غریب میبینم . ممنون زنده باشی 🌹

اخی عزیزم شاید معنی اینو میده ک تو یه شرایط سختی برات پیش میاد از رقصشم بلکه کنتر این سختی خوشحالیم باشه

اخه تعبیر خوابم زدم گفت غمو اندوه مرگ 😔

تعبیر بد کنی یا کسی تعبیر بد کنه ممکنه همون بد اتفاق بیوفته .

دارم میگم تاپیک قفل کن. و هیجا واس کسی تعریف نکن 

خواب شما خیر است و شادی توش هست انشالله 

من تعبیر خوب کردم .یه صدقه هم بده.

فراموشش کن بره