2777
2789
عنوان

بابا بهم پول نمیده چیکار کنم

371 بازدید | 23 پست

من ۲۱ سالمه تو خونه قالی کامپیوتری دارم دانشجوم همزمان با درسم مشغول بافتنم اما پولش فقط ۳ تومنه که هنوز تموم نشده  با این که خیلی بزرگه پدر من خیلی پولداره خیلیی اما خیلیم خسیسه مثلا ماهی بهم ۹۰۰ هزار تومن میده  که حتی ب کرایه تاکسیم نمیرسه و تو وسایل بهداشتیم میمونم با بدبختی حل میشه دلم میخواد منم یبار ناخن کاشت کنم یبار اسکراب بدن اینا بگیرم ب خودم برسم برم ارایشگاه کو پول ب پدرم میگم یکم بیشتر بهم بده حدقل ماهی ۱ و نیم میگه مگه من چاپ پول گذاشتم اجازه بیرون کار کردنم ندارم شاید بگید تو خونه ولی شهرمون کوچیکه کار انچنانی نداره برای بعضی کارام هزینه اولیه نیازه پیشنهادی دارین؟

من یه ماه پیش صد هزار داد گفتم باز بده گفت هون چکار کردی😂

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب زندگی امیدوار شدم 😂🤣 اخه همم ب چشم خر پول بهم نگاه میکنن بدبختی

خونه ما ۱۵۰ متر

حقوقش۸۰میلیون

نمیدونم من چرا شانسم😅

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

به طور مستقیم نگو پول بده ببرش فروشگاه بگو این و این و می‌خوام حساب کن، برو آرایشگاه بگو فلان کار و ...

چند بار گفتم خودت بیای میگه ب من ربطی نداره مثلا فلان چیز ۳۰۰ هزار میگه این ۱۰۰ هزار خودت ی جوری حلش کن

کیف بفروش وسایل تزئینی 

میگفتی خونه خریدم حالا بده ماشینم بخرم🤣🤣🤣☺️

نه دارم میخوام مواد بگیرم پیتزا درست کنم

2790
2778
2791
2779
2792