2777
2789
عنوان

بوتاکس صورت

526 بازدید | 14 پست

سلام امروز نوبت برای بوتاکس داشتم شوهرم رو به زور راضی کرده بودم الان میگه نرو ممکنه صورتت کج وکوله بشه عوارض داشته باشه تو دلمو خالی کرده چکار کنم کیا بوتاکس براشون عارضه داشته؟؟؟؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

واسه چه قسمت صورتی میخوای بوتاکس بزنی چند سالته ؟ 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوتاكس يه جور سمه و اين كار اشتباهه. به هرحال همه به  مرور پير ميشن  بهتره همه چي روند طبيعي داشته باشه نه مصنوعي مخوصا چهره. ديروز يه سري از اين خانمهاي بازيگر رو دعوت كرده بود واقعا قيافه هاشون مصنوعي بود

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان

تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس

قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :

بلفاروپلاستي 450 هزار تومان

رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان

رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد

سلام دوستان من از سایت کیم کالا کرم بوتاکس جایگزین تزریق بوتاکس مشاوره شدم اینم شماره هاشونه 09120750932-09120132883-02186081142 من بعد از خرید این کرم و استفاده ان خیلی زود تاثیرش رو روی پوست صورت و پیشانی و گردن دیدم و کل چروکهای دور چشمام و خط اخم و خط لبخند صورتم هم ازبین رفت 

یکی از روش های پر کاربرد در جوانسازی پوست و درمان برخی از بیماریهای مزمن اجزای بدن، تزریق بوتاکس است. بوتاکس نوعی داروی تولید شده از سم است که توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم تولید می شود. سازندگان بوتاکس، آن را در دوزهای بسیار کم از سم بوتولینوم تولید می کنند. این دارو می‌تواند موقتاً ماهیچه‌ها را فلج کند، که این موضوع می‌تواند برای طیفی از ماهیچه‌ها و اختلالات مربوط به عصب مفید باشد. البته خرید بوتاکس مناسب، در کیفیت نتیجه عمل تزریق و کاهش عوارض آن بسیار موثر و تعیین کننده است. زیبایی و جوانی صورت از دغدغه های همیشگی بسیاری از ما می باشد. با افزایش سن به مرور، فرم و جوانی پوست و اجزای صورت از بین می رود. یکی از پر طرفدارترین راه حل های جوانسازی صورت تزریق بوتاکس است.

برای آشنایی با روش بوتاکس صورت و کاربرد های آن پیشنهاد میکنیم مقاله " تزریق بوتاکس صورت برای جوانسازی پوست " را مطالعه نمایید.

برای مطالعه سایر مقالات تزریق بوتاکس می توانید به مجله نوآوران سلامت مراجعه نمایید.

سلام من تزریق بوتاکس صورت در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️