2777
2789
عنوان

خطا

88 بازدید | 6 پست

سلام خوشگل خانوما، صبح قشنگتون بخیر 

بچه ها درصد خطای بی بی چک چقدره؟ بنظرتون اصلا راست میگن؟ 

یه سوال دیگه من تازه شروع به اقدام کردم و از بی بی چک مدیکور استفاده میکنم، مارک خوبی هست یا نه؟ 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکنم من شنیدم قبلا از بچه های همینجا که مدیکور مثبت کاذب زیاد داره

واسه من منفی شد، 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

واسه منو خانواده و اشناهام تا حالا بی بی چک خطا نداشته

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
واسه منو خانواده و اشناهام تا حالا بی بی چک خطا نداشته

ممنونم دوست گلم که جواب دادی، بخدا اینقدر که میگن خطا داره و....  همش میگفتم پس چرا ازش استفاده میکنن اصلا

ممنونم که جواب دادید

ممنونم دوست گلم که جواب دادی، بخدا اینقدر که میگن خطا داره و....  همش میگفتم پس چرا ازش استفاده ...

قربونت برم . من حتی ازمایش خونم منفی بود ولی بی بی چکم مثبت بود و حامله هم بودم  

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..