2777
2789
عنوان

وَمَكَروا

87 بازدید | 6 پست

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ

هرکس که مکرو حیله به کار میبره خداوند نیز واسش حیله و نیرنگ به کار میبره و خداوند بهترین و برترین حیله گران است 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

دیشب زن همسایه آمده بود جلو در ما همه جا تاریک بود نصف شب بود بعد من دیدم صدای خش خش پلاستکی و دمپای میاد سرما جلو در همتم نشد برم درو باز کنم از همون پشت دیدم یه چیزی میپاچوند جلو درمون خدا لعنتش کن دیشبم یه خواب بد دیدم میگم نکنه جادو کرد 

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تروخدا دعا کن تعبیر خوابم خیر سه از صبح انکار یه تیکه از وحودمو کندن انکار قلب ندارم عین مار دارم تو خودم میوفتم نکرانو پریشونم چیکار کنم چه ذکری بگم اینقدر گریه کردم از ترس خوابم الان زیر چشام دون دون زده میترسم برم الان بخوابم از خوابیدن متنفر شدم به خاطر خوابی که دیشب دیدم

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

دیشب زن همسایه آمده بود جلو در ما همه جا تاریک بود نصف شب بود بعد من دیدم صدای خش خش پلاستکی و دمپای ...

هر روز ۲۰ آیه قرآن بخونین 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!