2777
2789
عنوان

خانما یه سوال روانشناسی

97 بازدید | 7 پست

حس دوست داشتن و حس نفرت به کسی ندارم یعنی احساسات خودمو درک نمیکنم نیاز به مراجعه به پزشک دارم ؟

بعد یه سوال دیگه شما کسی رو دیدید که بعد طلاق سریع وارد یه رابطه عاطفی دیگه شده باشه؟مگه نباید یه مدت ادم تنها بمونه بعد وارد رابطه جدید بشه

اولیه رو بیشتر توضیح بده منظورتو نفهمیدم دومیه بله تهش که ضربه میخورن کلا نباید بعد کات زود بری تو رابطه جدید

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

کسایی که وارد رابطه های متعدد بشن متاسفانه نه به خودشناسی میرسن  نه خدا شناسی ... اول باید درس هامون رو از رابطه قبلی بگیریم تا وارد رابطه جدید بشیم 

دوست داشتید تاپیک آخر منم نظرتون بگید 

🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال اولت خیلی گنگه، نمیدونم منظورت چیه

ولی در کل چیز حادی نیست که بخوای بخاطرش درمان بشی

در مورد سوال دومت هم اینکه، درستش اینه بعد یه رابطه عاطفی آدم یه مدت طولانی حداقل یکی دو ساله تنها باشه با خودش فکر کنه و تجزیه تحلیل کنه

ولی چیزی که تو جامعه داریم میبینیم همه چند تا تو آب نمک دارن😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اولیه رو بیشتر توضیح بده منظورتو نفهمیدم دومیه بله تهش که ضربه میخورن کلا نباید بعد کات زود بری تو ر ...

نمیتونم بفهمم یه ادم رو دوست دارم یا نه حتی نمیتونم تشخیص بدم که از یه ادم بدم میاد

کسایی که وارد رابطه های متعدد بشن متاسفانه نه به خودشناسی میرسن نه خدا شناسی ... اول باید درس هامون ...

تا درس هامون رو از رابطه قبلی نگیریم که اون رابطه تموم نمیشه

نمیتونم بفهمم یه ادم رو دوست دارم یا نه حتی نمیتونم تشخیص بدم که از یه ادم بدم میاد

آلکسی تایمیا 

درموردش سرچ کن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

تا درس هامون رو از رابطه قبلی نگیریم که اون رابطه تموم نمیشه

چرا نشه !  مثلا تکرار یه اتفاق مشابه در یه ارتباط دیگه خدا نکرده تجربه کنید یعنی اون ناخودآگاه و‌🧠 ما هستش اینو آنقدر تکرار می‌کنه تا توجیه بشیم کجا مشکل از ما بوده و بپذیریمش

🕊