2777
2789

خانوما     من ۲۴ سالمه برای رسیدن به،آرزوهام دیره؟ همش فکرم میکنم دیره اطرافیان اکثرا ازدواج کردن میخوام به هدفام برسم ۲۴ هم خیلی زوده برا ازدواج هدفهایی هم دارم اگه بدونن جدی نمیگیرنم 

خانوما من ۲۴ سالمه برای رسیدن به،آرزوهام دیره؟ همش فکرم میکنم دیره اطرافیان اکثرا ازدواج کردن می ...

من ۳۱سالمه تازه فوق گرفتم ،دوساله ازدواج کردم ،تازه میخام برم دکترا وتازه دارم اقدام به بارداری میکنم،اصلااصلا فریب سن نخور که فکرکنی دیره

شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میگی من نمیگم بقییه اینجوری میگن

من دیر ازدواج کردم اواخر۲۹سالگی بااین که پرخواستگاربودم ولی به شدت ازدواج توی این تایم پختگی راضیم اززندگیم وانتخابم ،عزیزم دیر نیست ،اگرالان کاری که میخای انجام بدی و بااین فکرکه دیره عقب بندازی وانجام ندی چندسال دیگه میگی کاش اون موقع انجام میدادم،من وقتی رفتم دانشگاه باوجودسی سالگی جزکم سن های کلاس بودم ،هیچ‌وقت برای رسیدن دیرنیست

شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....