خانوما من ۲۴ سالمه برای رسیدن به،آرزوهام دیره؟ همش فکرم میکنم دیره اطرافیان اکثرا ازدواج کردن می ...
من ۳۱سالمه تازه فوق گرفتم ،دوساله ازدواج کردم ،تازه میخام برم دکترا وتازه دارم اقدام به بارداری میکنم،اصلااصلا فریب سن نخور که فکرکنی دیره
شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....
من دیر ازدواج کردم اواخر۲۹سالگی بااین که پرخواستگاربودم ولی به شدت ازدواج توی این تایم پختگی راضیم اززندگیم وانتخابم ،عزیزم دیر نیست ،اگرالان کاری که میخای انجام بدی و بااین فکرکه دیره عقب بندازی وانجام ندی چندسال دیگه میگی کاش اون موقع انجام میدادم،من وقتی رفتم دانشگاه باوجودسی سالگی جزکم سن های کلاس بودم ،هیچوقت برای رسیدن دیرنیست
شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....