2777
2789
عنوان

نامزد سابقم

167 بازدید | 12 پست

منظورم دوسپسره:) هی از بلاکی درمیاره و دو روز بعد بلاک میکنه. (من خیلی وقته بلاکش کردم) فازش چیه بنظرتون؟ 

ما خیلی همو دوست داشتیم چند سال منتظر من موند اما آخرش خونوادم جوابش کردن و قسمت هم نشدیم. 

یوقتایی خیلی دلم براش تنگ میشه اما خب مجبورم مقاومت کنم چون بی فایده بود ادامه🥺💔

از کجا میفهمی بلاکش میکنه و درمیاره شما ک بلاکش کردی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین دختر عاقل قدر خودتو بدون. زندگی که قراره با ناراحتی شروع بشه همون بهتر نشه سختی و ناراحتی و غم و غصه و دلتنگی امروز خیلی کوتاهتر از یک عمر زندگیه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
از پروفایلش

از بلاک درمیاره ببینه هنوز بلاکه یا ن بع  میبینه هنوز بلکه باز بلاکش میکنه

میخواد ببینه آروم شدی بیاد سمتت.یکم صبر میکنه میبینه ن خبری نیس باز بلاک میکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مثلا دو ساعت پیش دوباره دیدم بلاکم کرده اما الان نگاه کردم انبلاکم کرده. نمیدونم آخه علت اصلی جدایی مون اون بود. مادرم بهشون جواب منفی داد و مادرپسره گفت پاتو قلم میکنم اگر یکبار دیگه بیای سمت پسرم. منم بلاکش کردم 

چشم. اره خیلی اذیت شدم و دارم میشم اما میدونم مجردی بازم بهتره تا آدمی که از خوشبخت شدنم باهاش مطمئن ...

اصلا نگران نباش همه این روزا میگذره باور کن با این تعریفی که گفتی کادرش گفته قلم پاتو... اصلا بهش فکرم نکن به حرفای بیخود بعضیام که میگن تو با خانوادش چیکار داری هم فکر نکن خانواده نقش خیییییلی مهمی تو زندگی شماها دارن حتی اگه خودش فرشته باشه خانوادش نمیزارن و کم کم پسر سمت خانواده میره . ان شاالله اگه زمانی خواستی با کسی ازدواج کنی حتما خانواده رو ببین و در نظر بگیر . قدر خودتو بدون زندگی فقط یکباره و تو حق داری بهترین انتخاب رو داشته باشی چون لایق بهترین ها هستی. اینقدر عمر زود میگذره که باورت نمیشه من الان باورم نمیشه ۳۸ سالمه و دوتا دختر دارم و چیزی به ۴۰ سالگیم نمونده.....

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
اصلا نگران نباش همه این روزا میگذره باور کن با این تعریفی که گفتی کادرش گفته قلم پاتو... اصلا بهش فک ...

منم این چندسالی که با اون در رفت اومد بودم نفهمیدم عمرم چطور گذشت. واقعا خیلی زودتر از اونچه فکر میکنیم میگذره

مثلا دو ساعت پیش دوباره دیدم بلاکم کرده اما الان نگاه کردم انبلاکم کرده. نمیدونم آخه علت اصلی جدایی ...

دیگ کار ب دعوا کشیده

از فکرش بیا بیرون