2777
2789
عنوان

هم اتاقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3835 بازدید | 92 پست

چرا باهات بد شد؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر با در مشکل دارم چون صدا میاد داخل اتاق را بقیه میبینن خوشم نمیاد حالا سرما را میتونم تحمل ک ...

عزیزم ....چه سخته.خاک بر سر عقده ایش کنن.حتما آدمش کن.ولش نکن.شده پشتش درو قفل کن نتونه بیاد تو اتاق.یا بگو بیان پنجره را قفل بزنن.نتونه بازکنه.

یه روز خوب میاد

خر خاک بخوره دل خودش درد میگیره خب خودشم سردش میشه چقد بعضیا عقده دارن

خودش هم سرماییه فقط فقط میخاد حرص منو در بیاره خب اخه تختش هم عوض نمیکنه تخت من کنار پنجره است باد مستقیم به من میخوره😭

من بیشتر با در مشکل دارم چون صدا میاد داخل اتاق را بقیه میبینن خوشم نمیاد حالا سرما را میتونم تحمل ک ...

بهش بگو اگه خیلی گرمته برو بیرون بخواب من سردمه، پنجره رو هم ببند 

یه بار دیگه باز کرد باز ببند

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
چه ادمایی پیدا میشه ها

فکر کنم یک مشکل خانوادگی برایش پیش اومده میخاد سر من خالی کمه از سه هفته پیش اینجوری شده امروز خیلی بدتر بود من قبلا خیلی خوب بودیم یک سبه عوض شده

بهش بگو اگه خیلی گرمته برو بیرون بخواب من سردمه، پنجره رو هم ببند یه بار دیگه باز کرد باز ببند

پنجره را ببندم میره در باز میکنه در را ببنده پنجره بازمیکنه شوفاژ را روشن کنم در را باز میکنه واین چرخه ادامه داره خیلی لجبازه 

اسی شاید خانواده ی شما زیاد بهتون زنگ میزنن و محبت میکنن خانواده ی اون برعکس و این دلیل بر حسادتش شده و داره شما رو اذیت میکنه

اگه اینطوره سعی کن جلوش زیاد با خانوادت حرف نزنی یادر موردشون

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

چرا باهات بد شد؟

واقعا نمیدونم شب یلدا بود باهام رفتیم جشن برگشتیم فردا باهام بد شد اون موقع سرمایی بپد الان از لج من اینکار ها را میکنه به خاطر کارهایس گلوم درد گرفته😭امروز یخ زدم کامل دعا کنید سرپرست دعواش کنه