2777
2789
عنوان

هم اتاقیم

3835 بازدید | 92 پست

سلام هم اتاقیم خیلی داره اذیتم میکنه توی این سرما پنجره را باز میکنه بعد شوفاژ را تا ته خاموش میکنه بعد در هم باز میکنه بهش میگم جرا این کار رامیکنی محل اصلا بهم نمیذاره اصلا حرف نمیزنه میخاد کاری کنه من از اتاق برم قبلا باهام خیلی خوب بعد شب یلدا یکدفعه بد شدچکار کنم دو نفره هستم اتاقمون دو نفره حالا من با پنجره مشکلی ندارم پتو میندازم با در مشکل دارم سروصدا میاد هیچ اتاقی درش باز نیست😭😭 برم ببندم دوباره باز میکنه خیلی ناراحتم😭😭😭 به نظرتون سرپرستی کاری میکنه؟

ممنون باورتون میشه اینقدر باهام لج کرده در را باز میذاره میره بهش میگم در را ببند توجهی نمیکنه بعد بلند میشم در را میبندم پشت در منتظره دوباره باز میکنه بعد میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون باورتون میشه اینقدر باهام لج کرده در را باز میذاره میره بهش میگم در را ببند توجهی نمیکنه بعد ب ...

وااا اتاق تو هم هست فقط برای اون نیست که به مسئول بگو خودت هم مثل خودش رفتار کنه از بس هیچی نگفتی پرو شدع

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

چقد بی‌درکه. باهاش حرف بزن ببین چرا این‌کار رو میکنه. شاید گرماییه یا مشکلی داره که گرمشه

گفتم اصلا بهم توجهی نمیکنه هر چقدر هم گرمایی باشه پنجره بازه بهش گفتم بیا تختمون را عوض کنیم قبول نکرده(تخت من کنار پنجره) اصلا و اصلا باهام حرف نمیزنه