2777
2789
عنوان

قضاوت مردم

88 بازدید | 18 پست

من از قضاوت خیلی میترسم و حالا روی همینم وسواس فکری شدید گرفتم چیکار کنم همش ذهنم تمام اشتباهاتمو میاره جلو چشمم حتی دعواهای گذشته رو میاره که تو جوابشونو ندادی برگرد برو جوابشونو بده وگرنه تو بیعرضه ای و من هیچجوره نمیتونم اروم بشم حالم خیلی بده 😭 

من اینطوری نبودم چم شده‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میتونی برو مشاوره شاید یکم بهتر شدی

ولی توی گذشته نباش اون دعواها برای گذشتس نه الان هرکاری هم کنی باز نمیتونی برگردی به اون موقع و جواب بدی پس بهتره بجای فکر کردم به گذشته ، میتونی اگه یه دعوایی پیش اومد(خدایی نکرده) از خودت دفاع کنی

ببین یه روز تمام کارا تو بکن چراغا رو خاموش کن دونه دونه به سوالات ذهنت جواب بده

الان دعوا کردم و نتونستم جواب طرف مقابلمو بدم و حالا اصلا نمیتونم از این قضیه رد بشم و همش فکر میکنم باید برگردم و جوابشو بدم نمیدونم عقدس یا وسواس یا عزت نفس پایین 

الان دعوا کردم و نتونستم جواب طرف مقابلمو بدم و حالا اصلا نمیتونم از این قضیه رد بشم و همش فکر میکنم ...

ببین مشکل از خودت نیست فکر میکنی گند زدی یا چون جوابشو ندادی یعنی اره اون فکر می‌کنه ضعیفی نه اینجوری نیست بستگی به طرز فکرت داره

خب الان یعنی بد دارم فکر میکنم؟ یا مشکلم چيه

مشکل قطعا از زمان کودکیه بعضی مردم توی کودکی چون همش باهاشون دعوا میکردن و اونا جواب اونارو نمیدادن الان که بزرگ شدن فکر میکنن باید جواب همرو بدن ببین مشکلتو طرز فکرته که اشتباهه با 5 جلسه تراپیست همه چی درست میشه