2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته آخه همسرم

369 بازدید | 15 پست

شوهرم شغلش اسنپه ،بزور کار میکنه ،اهل کار نیست متاسفانه تو دوران نامزدی خوب نشناختمش دیگه سیرم کرد از زندگی ،همه روشی روش امتحان کردم جپاب نداد نمیدونم دیگه چطور باهاش رفتار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همون اسنپم من دیدم طرف زندگی رو‌خوب میچرخونه ولی احتمالا شوهرت کار کن نیست جای دیگم بره کار نمیکنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شوهرم واسه داداشش کار میکنه خیلی روزا بیکاره تعطیله می‌خوابه تو خونه،آنقدر دعوا کردم تهدید کردم ک لااقل بیکاریات برو یچی یادبگیر نرفت ک نرفت.

چندسال پیش به بابای بیخودتراز خودش گفتم گفت اووووو حالا ک یه درآمدی داره بسه دیگه میخوای چیکار کنی! عین خودش ک جز خونش هیچی نداره اینم بی عرضه باراومده. اونوقت اون پسرش دنیای ثروت رفاه تلاش خوش فکر یکسره هم چسب ک ون اون هستن... یبار ب این نگفتن تو هم تلاش کن یک هزارم رفاه ک برای اون عروسمون فراهمه برای این بدبختم فراهم کن... عزیزم یا باید جداشیم یا خودمون مث خر کار کنیم پیرشیم یا بسوزیم ... من ک نمیتونم جداشم خانوادم منو نمی‌پذیرن

میشه بیای تایپیک من درمورد ازدواجم نظر بدیحقوقش الان چقده

حقوقش هیچ قسطامونم بزور میدیم، دوماهه تلنبار شدن،تاپیکت رو دیدم نمیدونم عزیزم سعی کن خوب بشناسیش ببینی کارکن هست یا نه

با همون اسنپم من دیدم طرف زندگی رو‌خوب میچرخونه ولی احتمالا شوهرت کار کن نیست جای دیگم بره کار نمیکن ...

اره کار اداری هم داشت ،نموند استعفا داد

شوهرم واسه داداشش کار میکنه خیلی روزا بیکاره تعطیله می‌خوابه تو خونه،آنقدر دعوا کردم تهدید کردم ک لا ...

وای عزیزم درکت میکنم، خیلی سخته،من هم  همعروسام در رفاه کامل اونوقت من فقط هی باید حرص بخورم قسطامون به تاخیر افتادن و هزار تا چیز دیگه