2777
2789
عنوان

کج بودن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 35018 بازدید | 144 پست
ماما خونگی قدیمی پیدا کن شاید این درست انجام نداده ، راهتم دوره اصفهان هستی

ببین به من گفت افتادگی رحم داری و رو قسمت باسنم بادکش گذاشتن و ماساژ کل بدن و به قول خودشون رفع گرفتگی عروق و غدد لنفاوی و...بعدم گفتن بهتر شدی برو!!میدونی هر جلسه چقدر گرفتن!!!!؟

ماما پیدا کردم قدیمی نیست ولی میگه که اکثر خانوما در رفتگی ناف دارن نمیدونم برم پیشش یا نه 

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

ببین به من گفت افتادگی رحم داری و رو قسمت باسنم بادکش گذاشتن و ماساژ کل بدن و به قول خودشون رفع گرفت ...

نه بنظرم اون کارش خوب نبوده ، اگه می‌دونی رحمت کجه برو پیش کسی که اینو بدونه ، در رفتگی ناف هم من نشنیدم که اکثر خانما داشته باشن اینم نمی‌دونم بری پیشش یا نه ، منم پیش این که رفتم کارشو انجام داد ولی بازم بارداری نشد برای من اما دونفری که بهم آدرسش رو داده بودن اونا نتیجه گرفته بودن انگاری هر کسی برای یکی خوبه ، تو همین نینیسایت هم یکی پارسال بهم گفت برو پیش یه دکتر و خودش نتیجه دیده بود منم رفتم دکتری بود که مرکز مام که خیلی معروف اونجا هم کار میکرد اما باز من نتیجه نگرفتم ازش و اما اون راضی بود ، نمی‌دونم واقعا چی میشه که برای هرکس مختلفه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بنظرم اون کارش خوب نبوده ، اگه می‌دونی رحمت کجه برو پیش کسی که اینو بدونه ، در رفتگی ناف هم من نش ...

ممنونم عزیزم. من که دیگ تمام راهها رفتم تقریبا

باید بشینم یه گوشه و خبر بارداری بقیه رو بشنوم و از بابت خودم بیخیال بشم انگار نمیشود که نمیشود که نمیشود

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

سلام دوستان من سه شنبه با دکترعارفی ویزیت شدم بنظرم دکترحوبی بود .بیمارستان بهمن .برای سقط مکرر کسی ...

آره سهیلا عارفی رو خیلی‌ها تعریف میکنند من نرفتم اما از همسایه هامون شوهرش مشکل اسپرم ضعیف داشت و مراجعه کننده عارفی بود و نتیجه گرفته بود 

عزیزم اصلاح سبک فلورا تاجیک و انجام دادین؟؟

سلام گلم .تا حدود خیلی زیادی بله.

جوانه گندم و ماش میخورم

میوه به اندازه مشخص 

روغن فقط روغن زیتون استفاده میکنم.سرخ کردنی حذف

تنظیم خواب 

همه کار 

ولی زیر نظرش نیستم فقط هایلایت هاش خوندم.

خسته شدم دیگه

الان از خواب پاشدم داشتم فک میکردم چرا من وزنمو کم کردم بازم هنوز یکم شکم دارم قسمت زیرنافم بزرگه! 😑میخواستم برم سرخود پیاز درمانی کنم‌.😐از همه چی زده شدم و افسردم😶 اصلا دیگه این زندگی کوفتی رو نمیخوام 😢

بابت ساده ترین چیز که یه بارداری و راحت باید انجام بشه این همه دستور و ابن همه کار بابد انجام داد و این همه هزینه اخرشم هیچی 😭😓😓

شماره دارین ازین ماما اردبیلی؟ توروخدا دریغ نکنید

نمیدونم تا الان باردار شدین یا نه .ولی من تو تبریز کسیو میشناسم ،الان دارم از پیشش میام 

درموردش تحقیق میکردم که چشمم به این تایپینگ خورد

خواستین خبرم کنین

سلام گلم میشه بگی چه جور بود؟ من ارومیه هستم

ببخشید دیر دیدم 

من حدود ده سال پیش موقع کوه نوردی سمت چپم (بین تخمدان و رون پام )بدجور درد گرفت .من فک کردم استخونی چیزی در رفته.زیاد اهمیت ندادم  بهش

اونم زیاد درد نمیکرد،سالی یکی دوبار،امسال از بعد عید دیگه دردم بیشتر شده بود 

تا جایی که این اواخر نمیتونستم پامو تکون بدم (رون پام شدید درد میکرد)

یه خانومی رو میشناسیم،شکسته بندی کار میکنه

رفتم پیشش

دراز که کشیدم دست زد به شکمم گفت عفونت داری(میدونستم که دارم)

و علت دردتم از ضامنته(پیچ خوردگی لوله فالوپ چپم)

جاش انداخت و بست با روسری 

گفت چند ساعت بعد بازش کن 

که از فردا صبش دیگه درد نداشتم😯

سلام گلم میشه بگی چه جور بود؟ من ارومیه هستم

قبل اینم یه ماما خونگی دیگه رفته بودم 

تا دست زد گفت کیست داری؟

عفونت داری یکم 

و کیسه رحمتم یکم کوچیکه (که واقعانم کوچیکه😅)قبلا که حامله بودم فهمیدم 

نمیدونم از کجا اینارو میدونن ….ولی میدونن🤨🤨