نه منظورم اینه الان ازدواج کردین چه ویژگی هایی داره که بهش میگید بچه ننه؟
زن رو کامل فدای خونواده اش میکنه . حتی پسرم رو. ما رو فدای خواهرانش میکنه . چون مثلا مادرش سفارش میکنه برا خواهرانش. تازه به شدت خوار ذلیله. بهم گفت یه تار موی مادرم رو باهات عوض نمیکنم. بهم گفت خواهرام رو باهات عوض نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم هیچ جوره. از لحاظ رختخواب و ج ن س ی کلی تلاش کردم. وقتی عقیده داره زن زیاده برا آدم ولی خواهر نه . وقتی زن رو لباس میدونه. وقتی فقط دختر رو آدم میدونه و پسر رو نه و من بعد پسرم نازایی گرفتم. تنها راهی که شوهرم آدم شده و بفهمه زن براش میمونه یه دختره که خدا منو محروم کرد.و نازا کرد.
نه از نظر عاطفی باید وابستش کنی یه جورایی تا تو رو از خودش بدونه باید با اخلاقت و رفتارت و محبتت بکش ...
نه عزیزم همه جوره تلاش کردم. محبت هم کردم.ولی اون الویتش مادر و خواهرانش. یه روزی بین من و خواهرش دعوا شد به خاطر پسرم. عوض اینکه طرف پسرم رو بگیره طرف خواهرانش. چون پسر رو آدم نمیدونه دختر رو آدم میدونه. عین پدرشوهرمه. چند سال میخوام جدا بشم طلاق از زندگی الان خیلی شیرینتره