2777
2789
عنوان

هارپ

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 177 پست

هارپ تغیر در یونهاست که توسط دستگاههایی ایجاد میشه که ساخت بشر هست و ممکن این تغیرات باعث بهمریختگی ساختاری یونها بشه از زمین تا آسمان و بعد ایجاد انرژی که ممکن گسل‌ها رو تحریککنه سرچ کنید با فیلم ببنینید

عشقم همسر و جوجوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@Maryam@:

سلام

چند ماه پیش یادتونه که هی داشت بچه دزدی اتفاق میافتاد؟

الان چرا دیگه خبرهایی از بچه دزدی نمی شنویم؟

یا چرا سالهای قبل همچین چیزی نبود در این حد؟

چرا فقط در اون بازه زمانی بچه دزدی زیاد شده بود؟

❌ شاید قبولش برای مردم عادی کاملا سخت باشه، اما جهان بر پایه انرژی رفتار میکنه.

✅ قانون تمرکز-گسترش: به هر چیزی تمرکز کنین باعث گسترش اون در ابعاد کیهانی خواهید شد.

برای جهان هیچ فرقی نمیکنه که روی موارد مثبت تمرکز کنیم یا منفی.

هر چیزی رو روی اون زوم کنیم باعث گسترش و افزایش اون در زندگی و جهان می شه.

یه مدت هم روی داعش تمرکز کرده بودیم و هی داشت اتفاقات زیادی میافتاد...

🔴 حالا قضیه زلزله ها هم به همین ترتیب هست.

هر چقدر که بهش فکر کنیم و تمرکز کنیم باعث بسط و گسترش زلزله در کشور خواهیم بود.

انرژی ذهنی افراد بسیار قدرتمند هست.

✅ زمانی که تعداد زیادی مردم روی یک مسئله خاص تمرکز کنن، سینرژی یا هم افزایی ارتعاشی ایجاد میشه و باعث اتفاق افتادن همون واقعه خواهد شد.

ترس و نگرانی همشون ارتعاشات منفی و مخرب هست

به جای ترسیدن و به جای پخش استرس و نگرانی و خبرهای بد، حامل انرژی های مثبت و عشق باشیم . انرژی عشق  و انسان دوستی قوی ترین انرژی جهان هست.

❌ پس ارسال خبرهای منفی و عکس های ترس ناک و ایجاد نگرانی ها رو متوقف کنیم.

یکی از عوامل اصلی زلزله ها همین موارد هست.

شاید راحت از کنار این متن بگذری اما...

ارسال همین متن به دیگران، آغاز پخش کردن انرژی مثبت هست

میلاد پاکار 🙏🌹- مدرس و محقق علوم ذهنی

من هنوزم توهم زلزله دارم همش فک میکنم دارم میلرزم ای خدااااا😭😭😭

استارتر من رفتم بخوابم یادت نره چی گفتما پشت گوش نندازیا فردا یه جوجه هم شده بخر.خخخخ

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
من به خاطر بچه هام دست و پا میزنم وگرنه خودم به درک 

من از آواره شدن میترسم پسرم هنوز تو خواب میپره چون اونشب بدجور ترسید داشت خوشحال انار میخورد یهو همسرم از رو زمین کشیدش فرار کرد بیرون بچم هاج و واج مونده بود 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
این رائفی پور کیه؟؟ اونم گفته زلزله بزرگ تو راهه!

ایشون چند ماه پیش گفتن 

متاسفانه حقیقت رو گفتن ولی بخاطر جو ذهنیتی و اینکه ترس بوجود نیاد منتشر نکردن 

امروز اولین روز از باقی عمر توست...
اخه تاحالا اینجوری نشده بود ااااااینهمه زلزله؟

همیشه همینطوری بود. مردم دنبال نمی کردن. دقت نمی کردن. چون نترسیده بودن. سایت ثبت زلزله روزانه ده ها زلزله ثبت می کرد. با همین شدت و مقدار.  الان فعالیت بیشتر شده. ولی خیلی عادی و طبیعیه. این سناریوهایی که نوشته می شه  و تئوری های توطئه غیر طبیعیه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اسم اشتهرد میاد همه بدنم میلرزه اخه بچه های کوچیکمونو چیکار کنیم سخته زندگی با این استرس میری تو سای ...

ای خدا من که فقط استرس بچه هامو دارم زبونم لال خدای نکرده جلو چشمم چیزیشون بشه دیوونه میشم 😭😭😭

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
استارتر من رفتم بخوابم یادت نره چی گفتما پشت گوش نندازیا فردا یه جوجه هم شده بخر.خخخخ

من از حیوونا بدم میاد میترسم حتی از مورچه یه راه دیگه بگووووو

خدایا پشت وپناهم باش 
همین فشار منطقه رو متوحجه نمیشم  صفحات زمین تو  شبه جزیره عربستان داره فشار میاره ب فلات ...

فلات ایران سالانه ۳۰ میلیمتر کوتاه میشه و شبه جزیره عربستان به فلات ایران نزدیک تر میشه که باعث فشار میشه حتی ممکنه تا ۵۰ سال دیگه خلیج فارس خشک بشه

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه