چندروز پیش یه تاپیک زدم درمورد زلزله و یه دوستی گفتن که ممکنه یه علمی باشه که بوسیله اون این اتفاقا افتاده، الان یه مطلب تو تل، گرام خوندم که نوشته بود این زلزله ها زمین لرزه نبوده هارپ بوده بنطرتون راسته ؟
من خیلی نگرانم و استرس دارم شبا خوابم نمیبره خونمون کرجه
جاریم تازه خونه خریدن همین که میگن زلزله میزنه زیر گریه میگه وای خونم وای وسایلام حالا من که شش سال قبل اون ازدواج کردم نصف اون وسیله ندارم واسه همینم از لجش بی خیال میگم خب بیاد چیه مگه هیجان داره خو
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=50254349]منم خیلی بدبود...امشبم سگا خیلی پارس کردن ..خیلی ترسیدم[/QUOTدیشبم من صدای سگارو میشنیدم. از ترس چند روز خونه نرفتم خونمون طبقه چهارم .خونه مامانمم