2777
2789
عنوان

هارپ

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 177 پست
من خیلی نگرانم و استرس دارم شبا خوابم نمیبره خونمون کرجه

جاریم تازه خونه خریدن همین که میگن زلزله میزنه زیر گریه میگه وای خونم وای وسایلام حالا من که شش سال قبل اون ازدواج کردم نصف اون وسیله ندارم واسه همینم از لجش  بی خیال میگم خب بیاد چیه مگه هیجان داره خو 

آماده ترکیدن باشیدالان تاپیک نره هوا

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم تازه خونه خریدن همین که میگن زلزله میزنه زیر گریه میگه وای خونم وای وسایلام حالا من که شش سال ...

ای بابا موقع زلزله کی فکر وسایل بود آخه همه جونشونو بر داشتن وفرار کردن.چه آدم کوته فکریه.

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
به نظرم پرنده یا حیوونی تو خونه نگه دارین

ما فارم داریم روزی که زلزله اومد داشتن خودشونو میکشتن ما بعدا فهمیدیم دلیلش چیه 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

با هارپ میشه زلزله و خشکسالی و .... به وجود آورد لطفا به آمریکا فکر نکنید چون اگه میخواست این کارو کنه اول سر روسیه و کره شمالی انجام میداد

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه