2777
2789
عنوان

آخرت

47 بازدید | 6 پست

یکی بیاد سوال منو جواب بده بعضیا میگند تناسخ وجود ندارد و اسلام اینو رد می‌کنه اما وقتی ی روحی می‌ره اون دنیا چ بهشت و چ جهنم خب تا چ مدت قراره اونجا باشه گیریم بره بهشت و تا میلیارد سال از نعمت هایش استفاده کنه تهش که چی؟ چرا حس میکنم تناسخ وجود داره و روح بعد از پاک شدنش وارد ی جسم دیگ میشه🥲🥲

بهشت و جهنم وجود دارند  ۱۰۰ درصد

قران بخون خدا کمکت میکنه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان مربوط به این دنیاست 

تناسخ رو هم عقل رد میکنه، هم علم، هم فطرت و هم دین.

چون ساخته ذهن مشرکانی هست که با انکار خدا دچار پوچی در زندگی شدن و با این نظریه غیرعقلانی میخوان به زندگیشون معنا بدن و از پوچی فرار کنن.

زمان مربوط به این دنیاست تناسخ رو هم عقل رد میکنه، هم علم، هم فطرت و هم دین.چون ساخته ذهن مشرکانی هس ...

آخه مثلا کسی ک بدنیا بیاد ولی مادرزادی نابیناهست یا ی بیماری داره یا اینکه به دنیا میاد ولی در لحظه میمیره خب چرا اینا زندکیشون مثل آدمای عادی نباشه خب این عادلانه نیست

آخه مثلا کسی ک بدنیا بیاد ولی مادرزادی نابیناهست یا ی بیماری داره یا اینکه به دنیا میاد ولی در لحظه ...

ما نگاه محدود و مادی به این مسائل داریم و به همین خاطر نمی تونیم چندان قضاوت دقیقی درباره این مسائل داشته باشیم

ولی خب قطعا افراد سالم و بیمار یکسان نیستن و هرکس تحت شرایط و امکانات خودش بررسی میشه.