2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

19 بازدید | 2 پست

کثیف ترین و بدترین موجودات عالم انسان ها هستن خیلی عجیبن زنده رو میکشن مرده رو میپرستن تا وقتی کسی زندس زجرش میدن و وقتی مرد نهایت دو روز گریه میکنن و بعدم قبرت رو میپرستن و باهات حرف میزنن و اروم میگیرن زامبی های واقعی ادما هستن چون بعد از اینکه نابودت کردن اروم میگیرن این دنیا جنگلی هست که باید بخوری تا خورده نشی هیچ راه دیگه ای هم نیست همه دوستی هایی ک میبینید تاریخ انقضایی هست استفادشون ک ازت تموم شد ولت میکنن یا اینکه یه روز میبینی  طرف رفاقت چند سالش رو به یه دوروزه فروخته دشمن هر ادمی اعتماده هیچ اعتمادی پایدار نیست متاسفانه دیر یا زود افرادی ک ادعای موندن میکردن ولت میکنن برای مثال خانواده اونا مث یه زندانی باهات برخورد میکنن چی بپوشی چی بخوری کی ازدواج کنی رشته تحصیلیت چی باشه همسرت چی باشه رفیقاتو اونا انتخاب میکنن مدرستو؟ اونا اخلاقتو اونا و تو رباتی بیش نیستی از یه جایی به بعد حتی احساساتتم کنترل میکنن کی بخندی کی گریه کنی و... اینجاس ک دیگه مغزت باور میکنه ک هرچی اونا گفتن باید انجام بدی و تبدیل میشی به یه مرده متحرک بی احساس ک تنها دلیلش برا زندگی گذروندنش هست دیر یازود همه تموم نوشته های منو با عمق وجودشون احساس میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.