2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا باید چی کار کنیم

والا من اون کارایی ک مادرش انجام میداد رو ناچارا انجام میدادم(بجز کارای اصلی ک بین همه خانما مشترکه.. در اصل لی لی ب لالاش میذاشتم)

نمیدونم روی همه بچه ننه ها همینجوری جواب بده یا نه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

والا من اون کارایی ک مادرش انجام میداد رو ناچارا انجام میدادم(بجز کارای اصلی ک بین همه خانما مشترکه. ...

اخه شنیدم میگن برای شوهرتون مادری نکنید از چشمش میفتید 

اصلا شوهرم بهم توجه نمیکنه صبح میشه تا شب اصلا به هم دست نمی‌زنیم همیشه میگم بهش ما مثل خواهر و برادریم تا زن و شوهر 

واقعا کم اوردم نیاز به توجه یه مرد دارم دیشب اینقدر حالم بد بود دوست داشتم پیشم باشه ولی رفت گرفت خوابید ولی یه شب نصفه شب مادرش زنگ زد بهش حالم بده نصفه شب رفت پیش مادرش 

الانم از صبح پیش خانوادشه رنگش زدم میگه 1 میام 

اخه شنیدم میگن برای شوهرتون مادری نکنید از چشمش میفتید اصلا شوهرم بهم توجه نمیکنه صبح میشه تا شب اصل ...

الهی عزیزم🥲🥲مال من در این حد بچه نبود😔😔

اره منم شنیدم ولی وقتی یکی دیگه اون کارا رو براش انجام بده ب اونم وابستگی پیدا میکنه برای من اینجوری جواب داد

میشه باهاش حرف زد؟؟ باهاش حرف زدی تا حالا رک و رو راست در مورد این چیزا و توقعاتی ک داری ازش؟؟

الهی عزیزم🥲🥲مال من در این حد بچه نبود😔😔اره منم شنیدم ولی وقتی یکی دیگه اون کارا رو براش انجام بد ...

آره خیلی حرف زدم میگه تو حساسی و این کارا سوسول بازیه اون معتقده فقط مادرش کار درست انجام میده 

متاسفانه با خیلیاشون نمیشه راحت حرف زد و نیازها رو گفت.. اگه شوهر تو هم از اون مدله ک دور از جون فکر میکنه ارث پدرشو بردی و منتظره یجوری اذیتت کنه میتونی از رفتارای خانمانه و سیاستهای کوچیک کمک بگیری

آره خیلی حرف زدم میگه تو حساسی و این کارا سوسول بازیه اون معتقده فقط مادرش کار درست انجام میده

میخواستی بگی پس چرا ازدواج کردی خب میموندی با مادرجونت

پس اینهمه ادم چجوری با هم ازدواج میکنن و هوای همو دارن و وظایفشونو انجام میدن

این چیزام وظیفته مثل سرکار رفتن و زندگی رو چرخوندن وای عصبی شدم😑😖

متاسفانه با خیلیاشون نمیشه راحت حرف زد و نیازها رو گفت.. اگه شوهر تو هم از اون مدله ک دور از جون فکر ...

آره دقیقا همینه پیش منه همش سکوته و سرش تو گوشی ولی میره پیش مادرش یکسره باهاش حرف میزنه 

باورت میشه تا الان که 6 سال باهمیم مسافرت هرجا رفتیم با خانوادش رفتیم حسرت تو دلم مونده تنها بریم سفر 

اگه بچه نداشتم ازش جدا میشدم واقعا پشبمونم چرا دوران عقد ازش جدا نشدم

عزیزم چاره ای نیست اینا تا ابد درست نمیشن مگه اینکه خودشون بخوان ک نمیخوان

تو هم مجبوری که خواسته هاتو جور دیگه با سیاست بهش بفهمونی چون گفت و گو باهاش ب جایی نمیرسه

اگه نزدیک خانوادشی سعی کن کم کم دور بشین یا رفت و امدتو کمتر کن 

عزیزم چاره ای نیست اینا تا ابد درست نمیشن مگه اینکه خودشون بخوان ک نمیخوانتو هم مجبوری که خواسته هات ...

اره تو یه خونه ایم شوهرم که هرروز اونجاست و اصلا قبول نمیکنه از این  خونه بریم 

آره دقیقا همینه پیش منه همش سکوته و سرش تو گوشی ولی میره پیش مادرش یکسره باهاش حرف میزنه باورت میشه ...

الهی عزیزم باور کن خیلی حالم گرفت ک شوهرت چرا انقد اخلاقش عجیبه

اون چیزایی ک همه میگن رو امتحان کردی؟؟ مثل لباسای فلان و راه رفتن فلان و ناز و این اداها  اونام جواب نداد !؟؟