2777
2789
عنوان

از الان میشه

188 بازدید | 17 پست

میدونم تکراری ترین سوال دنیاست
ولی ی بارم تکرار کنید اگه میدونید
براتون شده
یا شدنشو دیدین جایی
ی رشته و دانشگاه تاپ
سطح متوسط
از الان...

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

چرا ک نه

مشاور داری ؟

اگه نداری ، من یه مشاور خوب سراغ دارم با یک هفته مشاوره و پیگیری روزانه رایگان

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ک نهمشاور داری ؟اگه نداری ، من یه مشاور خوب سراغ دارم با یک هفته مشاوره و پیگیری روزانه رایگان

هزینه چقدره 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هزینه چقدره

والا یکی از آشنایان ک پیشش می‌رفت

می‌گفت برا تجربی ماهیانه ۸۰۰ اگه اشتباه نکنم اما خیلی ازش راضی بود حتی می‌گفت چرا اینقدر زیاد تماس میگیره

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

صفر صفری؟حتی الفبای درسها رو بلد نیستی؟

انگیزه ات چطوره؟

امکانات داری؟

میتونی از روز اول ۱۲ ساعت با کیفیت بخونی؟

هوشت چی چطوره؟

اگر پایه ات خوب باشه و باانگیزه باشی و امکانات مثل کتاب و مشاور و معلم داشته باشی توی خونه ساکت و روزی ۱۲ ساعت با کیفیت بخونی و هوشت خوب باشه آره احتمالش هست

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بستگی به پایت داره

اگه واقعا صفری، نه واقعا

برای سال آینده بخون امسال معدل

البته استثنا همه جا هست ولی خوب.

چون واقعا زمان چندانی نمونده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

صفر صفری؟حتی الفبای درسها رو بلد نیستی؟انگیزه ات چطوره؟امکانات داری؟میتونی از روز اول ۱۲ ساعت با کیف ...

تازه احتمالش؟! :)

تازه احتمالش؟! :)

پایین رتبه ۴۰۰۰ مثلا

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

اره میشه. گاهی با اینکه میدونیم دوست داریم کسی بهمون بگه حتما میشه ولی اگه واقعا براش تلاش کنی به قو ...

:)