2777
2789

من

بااینکه درامدم عالیه ولی نهههه برگردم عقب انتخابش نمیکنم

حقیقتا بدون ذره ای اغراق تمام موهای سرم سفید شده تو ۲۷سالگی

یه شب نمیتونم راحت بخوابم همش بفکر کارهای عقب افتاده و هیات مالیاتی فرداش و بدهی فلان شرکت و اظهارنامه بیصارجا و بیمه پرسنل هستم تا میام نفس بخورم باید حقوق پرسنل رو ببندم بدون اینکه حق کسی ضایع بشه و ریالی اینور اوونور بشه

همیشه خداهم همه ازت طلبکارن از کارفرما گرفته تا پرسنل تا ممیز مالیاتی تا بازرس تامین اجتماعی واداره کار تا حسابرس باید جواب پس بدی هرچیزی هم کم و زیاد شد گردن خودته

من از استرس و اضطراب زیادی تیک عصبی گرفتم

درامدی که دارم ذره ای بهم نمیچسبه پول از دست رفتن اعصابو ارامش و جوونیمو دارم میخورم

دارم میخونم ازمون بانک شرکت کنم شغلمو عوض کنم بااینکه برم بانک درامدم کمتر از الان میشه ولی حداقل ارامشم بیشتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منبااینکه درامدم عالیه ولی نهههه برگردم عقب انتخابش نمیکنمحقیقتا بدون ذره ای اغراق تمام موهای سرم سف ...

یعنی انقدررررر سخته ؟؟؟؟نرم حسابداری؟؟

از ته دلم دعا کردم قبول شی 

یعنی انقدررررر سخته ؟؟؟؟نرم حسابداری؟؟از ته دلم دعا کردم قبول شی

بستگی داره از حسابداری چی بخوای اگر درامد زیاد میخوای که پولدار بشی باید مدام خودت رو اپدیت کنی و بری تو حیطه ی مالیاتی که اینم من بهت گفتم چجوریه باید قید اعصابتو بزنی جوونیتو بذاری و با اداره مالیات وهزارجا بجنگی و به کارفرمایی ک دوکلاس سواد نداره جواب پس بدی 

اگرم کار روتین میخوای با درامد خیلی معمولی میشی حسابدار ثبت فاکتور وحقوق ودستمزد شرکت ها ک اینم باز باید به کارفرما جواب پس بدی

بستگی داره از حسابداری چی بخوای اگر درامد زیاد میخوای که پولدار بشی باید مدام خودت رو اپدیت کنی و بر ...

چرا کارتونو ول نمیکنید وقتی انقدر داره بهتون فشار میاد 

بعد یه سوال چند ساعت در روز کار میکنید

چرا کارتونو ول نمیکنید وقتی انقدر داره بهتون فشار میاد بعد یه سوال چند ساعت در روز کار میکنید

چون کل جوونیمو گذاشتم که تو این کار حرفه ای بشم،حرفه ی من حسابداریه کار دیگه ای بلد نیستم ک بتونم انقدر ازش پول دربیارم و دراخرهم گفتم دارم تلاشمو میکنم وارد بانک بشم و دیگه حسابداری انجام ندم...

من یه شرکت ثابت کار میکنم تایم اداری و پروژهای حسابداری هم ازشرکت ها وارگان ها قبول میکنم ک اون دیگه تایم مشخصی نداره گاهی ۲۰ساعت مجبورم کار کنم گاهی کمتر بستگی داره  ولی کمترین تایمی ک در روز کار میکنم ۱۰ساعته