2777
2789
عنوان

کراشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 44 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اون خواسته یه جی بگخ ببینه مزه دهن. تو چیه 

و اینکه خواسته بفهمه تو به اون خیانت میکنی و یه دو روز دیگه با کسی دیگه میری 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
چرا من این همه پاکم نمیفهمم🤦🏻‍♀️😂

بمیرم واسه پاکیت پاستوریزه

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

چی😂

حاجی بگم میترکم

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

بگو گولم😀

منظورش این بوده که مثلا خوب نیس با یکی دوبار باشی

خیلی خنگم شایدم زیادی پاک دامن😀دفعه پیش گفته بود حرف زدنت با من خیلی جالبه حالا من:😐

نه بابا

وای خدا