2777
2789
عنوان

ازدواج(درد و دل)

611 بازدید | 46 پست

چرا تایکی میخواد بگه دوست دارم ازدواج کنم 

حرف ردیف میکنید که ازدواج بده و ما که کردیم کجارو گرفتیم و فلان....

عزیزای دلم چون شما تجربه بدی داشتید نمیشه که مردم روند زندگی و زندگانیشونو کلا قطع کنن

اینجا سرزمینی که یک زن هرچقدرم با کمالات و تحصیل کرده و مستقل باشه در نهایت هدف کلی زندگیشو ازدواج معین میکنه.

هر چقدرم مستقل باشید.تفریح کنید بازم درنهایت دوست و فامیل و خانواده و خواهر برادر میرن سر زندگیشون و در نهایت تنهایی

لذت تشکیل خانواده و مادر شدن خیلی فرق داره. 

اونی که از ازدواج و شوهرش میناله بعد بازم با شوهرش میره تفریح و عکس میزاره صرفا جهت چشم نخوردن  که این حرفارو میزنه

آدمی که واقعا اذیته جدا میشه

چرا ته دل جوونا رو با این حرفا

خالی میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سایت آدم و حوا ثبت نام کن

ازدواج عاقلانه و ب هنگام خیلیم خوبه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اون حرفا رو میزنن که دلداریت بدن که ناراحت نباشی

وگرنه مردایی که میگن زن نگیر خودشون اگه اجازشو داشته باشن زن دوم و سوم رو هم میگیرن

خانمایی هم که میگن شوهر به درد نمیخوره یه روز شوهرشون نره خونه خودشونو میکشن

{ خانم هستم }

آره واقعا منِ مجرد از وقتی وارد این سایت شدم از همه آقایون نسل جدید متنفر شدم، از ازدواج وحشت دارم، و همه رو بدون یک جلسه صحبت و چشم بسته رد میکنم :)

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دقیقا 

الان تایپک زدم میگن چرا هدفت ازدواجه ...

هدفم ازدواج نیست زندگی کردن با یه نفره که دلم باهاش خوش باشه

دوست داشتین دو سه تا تاپیک آخرم رو بخونید 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥