2777
2789
عنوان

گردنم و شونم

84 بازدید | 12 پست

بچه ها ۲ روزی هست میرم سرکار به دلیل فشار و خستگی شونه هام از درد داره میپوکه مخصوصاً گردنم به حدی درد می‌کنه نمی‌دونم ۱ میلی متر تکونش بدم 

قرص عضله شل کن بخورم اوکی میشه !؟

نمی‌دونم شاید عصبیه

من خوردم قرص درست نشد

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

همزادم پیدا کردم😐😂

منم از س روز پیش همینجور بودم جوری ک‌ فقط خابیدم نه میتونسم بشینم نه چیزی خیلی ب شونه و گردنم فشار میومد

دیروز رفتم دکتر برام جا انداخت و یه سرم و آمپول کترولاک برام نوشت و قرص فاموتیدین و ناپروکسن

بعد با روغن بابونه هم ماساژ میدم

شونم بهتره ولی گردنم هنوزم درد داره

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همزادم پیدا کردم😐😂منم از س روز پیش همینجور بودم جوری ک‌ فقط خابیدم نه میتونسم بشینم نه چیزی خیلی ب ...

همزاد چی

چطور جا انداخت چی بود

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

همزادم پیدا کردم😐😂منم از س روز پیش همینجور بودم جوری ک‌ فقط خابیدم نه میتونسم بشینم نه چیزی خیلی ب ...

من اگر میتونستم برم دکتر الان خوب شده بودم 🥺😂

مرسی گلم برا چیزایی که نوشتی 

شاید دیسک گردن باشه اگر به دست هات وکتفت میزنه

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

شاید دیسک گردن باشه اگر به دست هات وکتفت میزنه

به شونه هام زده فقط چون رفتم سرکار فکر کنم برا اینه 

البته بالشتم هم خوب نیست آخه ۱ هفته قبلش فقط گردنم بود کم بود رفتم سرکار بدتر شد علاوه برو اون شونه درد هم گرفتم 

با لیوان و آتیش بلد نباشین از تلمبه دستی ها تو لوازم پزشکی ها میفروشن گلم. کسی رو نداری دروهمسایه بل ...

نه متاسفانه با هیچکس ارتباط نداریم🥲

اون که میگین با آتیش تو اینترنت دیدم اما میترسم بدم خواهرم انجام بده یه بلایی سرم بیاره 😂