عزیزم تو دختر قوی پرانرژی بالاتنه برجسته ولی هیکل معمولی داری از لحاظ وزن میگمااا شابد الان لاغر به نظر بیای ولی از لحاظ وزن میگم نرمالی یه مسافرت یا یه دورهمی در حد 2 روز تا قبل عید میری و یکی از آرزوهات مستجاب میشه و از یکی ک اصلن فکرشو نمیکردی ضربه خوردی تو روحيه ات اثر گذاشته و عشق به سمتت میاد ولی باید صبور باشی گلم
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
عزیزم ببین قبلا دوستت داشته ولی یکی هستش زیرآب زده یا حسادت کرده بینتون سردی افتاده یا میافته و طرف به ازدواج با شما فکر نمیکنه چون حس میکنه نمیتونه از پسش بر بیاد
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
برای خودم نیست ولی اتفاقا همین امروز دوستم رفت کلاس ثبت نام کرد😂یعنی امیر برمیگرده و بعدش بالاخره خ ...
بله عزیزم یه اتفاقی میافته یه کاری میکنه امیر که دوستت متوجه میشه این یارش و اونیکه فکرشو میکرد نیس و دوست شما دیکه بهش مهل نمیزاره