2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

164 بازدید | 7 پست

چرا مردا نمیفهمن زن نیاز به پول داره؟ 

صرفا تامین خونه که نمیشه تمام نیازای شخصی زنان رو هم تامین کنه!!!!

هی باید بگی پول و پول وپول تهشم میگن تو خونه که همه چی هست پول میخوای چیکار😕😕

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ادم بعد از چند سال مثل بدبختا میشه . خواهر من شاغل بود شوهرش بهش گفت بچه کوچیکه و خودم بهت پول میدم و از کارت بیا برون هرچقدر ما به خواهرم گفتیم بیرون نیا و... بی فایده بود خواهرم از کارش اومد بیرون  سه سال بعدش مث گداهادشده بود نه لباس حوبی براش میخرید نه خرجی درست و حسابی میداد دوباره مجبور شد ازمون استخدامی شرکت کنه و قبول بشه و بره سر کار  پول لباس زمستونه پول رنگ مو .. همه رو خودش میده ...

یه مدت به خودت نرس ، لباس زیر پاره بپوش ، بعد دعوا راه بنداز 🙁

فقط درستش کن ، وگرنه تا آخر برنامه همینه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کلا ادم بعد از چند سال مثل بدبختا میشه . خواهر من شاغل بود شوهرش بهش گفت بچه کوچیکه و خودم بهت پول م ...

خب نقش شوهر چیه این وسط!!!!!! 

منم قبلا شاغل بودم الان بخدا سر هرچیزی باید فقط یه سره اصرار کنم تهشم بامنت نصف اون چیزی رو ک میخواستم میده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ باز درگیر کار پیدا کردنم این مردا عوض بشو نیستن شوهر منم دقیقا عین دامادشما بهم میگفت سرکارنرو من دوشیفت میرم هرچی بخوای فراهم میکنم😒😒😒

یه مدت به خودت نرس ، لباس زیر پاره بپوش ، بعد دعوا راه بنداز 🙁فقط درستش کن ، وگرنه تا آخر برنامه هم ...

من کلا بدنم پرموعه یه سرررره باید این شمع و نخ دستم باشه وصورت وبدنمو اصلاح کنم میگم پول بده برم لیزر میگه لیزر به چه کارت میاد خودت ک بلدی صورتتو اصلاح کن😕😕 یه درصد فکر نمیکنه که چقد اذیت کنندس که اینهمه موووووووو پوست صورتم دیگه تاول زد بس بندانداختم وشمع زدم اه اه 

من کلا بدنم پرموعه یه سرررره باید این شمع و نخ دستم باشه وصورت وبدنمو اصلاح کنم میگم پول بده برم لیز ...

یه مدت تحمل کن نزن ، بگو پوستم از بین رفته داغون شده ، نمیتونم اصلاح کنم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را