2777
2789
عنوان

چی به پسره بگم

251 بازدید | 18 پست

یه بار رفتم بیرون باهاش و خوشم نیومد و لاشی بود(با عرض معذرت)

بعد اینکه اصلا در خواست نداده بود ،همینطوری برای خودش فکر کرده بود دوست دخترشم

گفتم آمادگی رابطه ندارم. بعد گیر داد دوستی ساده گفتم باشه ، ولی می خواستم به مرور ارتباطم رو باهاش کم کنم

و اینکه می دونم قرار نیست دوستی ساده باشه اون تهش می خواد باز به رابطه برسه

بعد فکر می کنه واسه یه چیز دیگه نمی خوام باهاش باشم 

چی بهش بگم دست بر داره؟

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی اصرار کرد اصلا قبول نکن 

از اول وقتی حس خوب نگیری تا آخر هم نمی‌گیری 

فقط خودتو اذیت می‌کنی 

اونم الان ادعا عاشقی و اینا می‌کنه 

ولی همشون دروغ میگن 

اصلا قبول نکن و بی صدا بلاکش کن

هر چی اصرار کرد اصلا قبول نکن از اول وقتی حس خوب نگیری تا آخر هم نمی‌گیری فقط خودتو اذیت می‌کنی اونم ...

درسته دقیقا

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

سلام. تقوا .کلا دوس پسر و مصادیق ضد عفت رو بزارین کنار.سالم و پاک زندگی کنین

😂😂😂😂

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
بیشتر ببینید