lkjhhgffdss مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5855 عنوان جان سخت 412 بازدید | 14 پست چرا با هر حرکت حامد من بجا الهام قلبم ترک برمیداره:)))))))))) این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:) 1403/10/28 | 16:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 واای آره 😑ولی حق داره یکم خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
lkjhhgffdss مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5855 واای آره 😑ولی حق داره یکم ببین حق داره ولی اخه الهام بدبخت چیکار کنه الان منطق اینه اونا باهم نباشن دگ باش اخه چرا میچزونی دختررو این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
lkjhhgffdss مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5855 یه کم؟! اخه راس میگه الهام چیکار کنه این وسط این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 یه کم؟! از اون بابت میگم که به خواهرش چه مربوط میتونست اینطوری باهاش بد حرف نزنه و الهام و قاطی ماجرا نکنه خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 ببین حق داره ولی اخه الهام بدبخت چیکار کنه الان منطق اینه اونا باهم نباشن دگ باش اخه چرا میچزونی دخت ... آره منم نظرم همینه! اون همه عشق یهو نمیشه که به نفرت تبدیل شه خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 حالا اگ برعکس میبود دختره خودشو پاره میکرد تا خانوادش رضایت بدنمردا همینقدر بی رحمن و تغییر میکنن البته پسره هم حق داره ولی خیلی وحشی داره میره جلو سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
lkjhhgffdss مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5855 آره منم نظرم همینه! اون همه عشق یهو نمیشه که به نفرت تبدیل شه من میگم بابا مامان حاند رضایت میدن فرزاد میاد بیرون اون موقس دعوا بین فرزاد حامد یکیشون ای وسط تلف میشه باز این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
lkjhhgffdss مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5855 حالا اگ برعکس میبود دختره خودشو پاره میکرد تا خانوادش رضایت بدنمردا همینقدر بی رحمن و تغییر میکنن ال ... اره افرین این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 من میگم بابا مامان حاند رضایت میدن فرزاد میاد بیرون اون موقس دعوا بین فرزاد حامد یکیشون ای وسط تلف م ... منم حس میکنم یکی دیگه تو فیلم قراره بمیره😪 خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18067 آره منم نظرم همینه! اون همه عشق یهو نمیشه که به نفرت تبدیل شه به نظرم عاشقشه هنوز من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 به نظرم عاشقشه هنوز آره شاید الان خیلی داغه خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
lkjhhgffdss مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5855 قشنگه منم ببینم؟ معرکس این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)