لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
مطمئن باش اون دختری که رضایت داده بیاد خونه این یارو باهاش باشه و بدونه که قرارم نیس پسره بگیرتش ولی از این رابطه راضی باشه ،خود دختره هم قبلا با چندنفر بوده بعد پسره هم با چندتا دختر این مدلی بوده و همینا احتمال اچ آی وی رو افزایش میده
دختره از زگیل و ایدز و اینا نمیرسه؟ بعدش یه سوال اگه دختره چطور رابطه جنسی دارن؟
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
بعیده ،پسر بی پولش هزارجور چو.سی میاد برا ازدواج چه برسه پولدار که دورشم شلوغه حرم سرا درست کرده برا خودش، دختره به چه دلیلی انقدر خودشو ذلیل کرده و در اختیار پسره اس!!؟؟