2777
2789
عنوان

بیاید زنداییم🤣🤣

382 بازدید | 36 پست

داره ی کتابی میخونه جدیدا درمورد کاریزماتیکی و اینا

بعد من اونروز داشتم بلند به ی چیزی میخندیدم اینو ی نفر دیگه گفتن دختر باید ملیح بخنده و فلان و..نه اینجوری

بعد زنداییم گف کتاب کاریزما رو بخون

بهم برخورد حقیقتا

منم گفتم من الان مهم تر از همه چیز درسمه نه اینچیزا😂

حالا خودش دیپلمم نداره ها ولی افاده شو ببین

ب دخترشم میگه نخند🤦🏻‍♀️چس کلااااس

ادما هرچی لول پایین تر ادعا بیشتر... 

لانصب ادعاشون عالم و ادم رو پاره میکنه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر باید ملیح بخنده؟ من وقتی میخندم یا چشام بسته میشه و نگاهم میره رو اسمون یا چشام بسته و ازخنده ی زیاد سرم میاد پایین

صدای خندمم ک نگم 

اصن موضوع چرت باشه ار خنده های من بقیه خندشون میاد😆😆😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

وا😐

کتاب معرفی کردن که اصلا چیز بدی نیست.

بعدشم خنده داریم تا خنده بعضیا موقع خنده هم صداش آدمو اذیت میکنه هم اب دهنی که پرت میشه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خب چه عیبی داره که در کنار درس، کتاب های مختلف بخونیم و برای خودمون وقت بذاریم؟

تحصیلات واقعا مهم نیست وقنتی میتونیم کتابای خوب بخونیم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

توی مجامع عمومی مثل خیابون و اینا باید اروم بخندی 

جزو آداب اجتماعیه 

ولی توی جمع های خودمونی هرجور راحتی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دختر باید ملیح بخنده؟ من وقتی میخندم یا چشام بسته میشه و نگاهم میره رو اسمون یا چشام بسته و ازخنده ی ...

من ی جور میخندم همه دوستام ویس خندمو استوری میکنن از خندم معروف شدم😂😂😂😂 شبیه شیشه پاکن‌مرغ و اشتارت ماشین و خوک میخندم قشنگگگ

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون