2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای وای منه بیل خورده یه چین رو پیشونیم اومده که فقط خودم میبینمش🥲۲۲سالمه

نمیدونم واقعیه یانه نمیدونم میمونه یانه ولی من جوونترین پیرموجودم🥲😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

نمیدونم من 46 سالمه هنوز چروک ندار..................همه هم بهم میگن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اخم زیاد میکنی یا بد میخوابیبا پماد ویتامین aچن بار ماساژ بده باز میشه از همالان پوستت انعطاف پذیره

🥲🥲

چشم مرسییی که گفتید🙏🏻😃❤️

آره خیلی بدمیخوابم

من همکلاسی های قدیمم رو که می دیدم از حدود ۳۵ سالگی کاملا زیر چشمشون چروک بود

بستگی به ژنتیک داره و البته هر چی حرص و غصه و حسادت و چاق و لاغر شدن تو کارمون باشه این روند سریع تر میشه

مصرف نکردن شکر هم می تونه کمک کنه به دیرتر چروک شدن صورت

وای وای وای منه بیل خورده یه چین رو پیشونیم اومده که فقط خودم میبینمش🥲۲۲سالمهنمیدونم واقعیه یانه نم ...

نه عزیزم من تو اون سن فکر می کردم اگه اخم کنم جذاب تر میشم و بعد که دیدم یه کوچولو خط افتاده تمام سعیم رو کردم که این عادت رو از سر خودم بندازم و خوب شد چون تا ۴۰ سالگی بدن می تونه پوست رو به خوبی جمع کنه دوباره

نه عزیزم من تو اون سن فکر می کردم اگه اخم کنم جذاب تر میشم و بعد که دیدم یه کوچولو خط افتاده تمام سع ...

چه جالب خداروشکر🥲دلم نمیخواست انقد زود پیرشم حتی توفکرم بود یه بار برم بوتاکس 

چه جالب خداروشکر🥲دلم نمیخواست انقد زود پیرشم حتی توفکرم بود یه بار برم بوتاکس

مطمئن باش عزیزم

وای بوتاکس فقط بار اول جواب میده 

هر کس رو دیدم از انجامش پشیمون شده و فقط تا ۶ ماه خوبه و بعدش حتی اگه تکرار بشه فایده نداره

ورزش تنفس عمیق آرامش و مدیتیشن بهترین راه های جوان موندنه

و از نظر فکری و روحی هم روزی چند دقیقه یه متن سخت فلسفی رو بخونی (حتی برای یه ربع) یا جدول و معما و سرگرمی بخصوص سودوکو حل کنی ذهنت جوان می مونه

مطمئن باش عزیزموای بوتاکس فقط بار اول جواب میده هر کس رو دیدم از انجامش پشیمون شده و فقط تا ۶ ماه خو ...

ذهنی که کاملا جوونه🥲🤦🏻‍♀️همیشه درس دارم ودرحال یادگیریم 

این چینه هم یکمش ازبد خوابیدنمه یکمم ازاثرات دقت کردن حین درس خوندنه🥹ولی باید خیلی مواظبش باشممم

مرسی بابت راهکاراتونننن بوس بهتون❤️😘