2789
عنوان

هوووووف😭😖😖

78 بازدید | 9 پست

من کلاس دهمم انسانی روزی چقدر درس بخونم اینقدر به یان موضوع فکر کردم دیوونه شدم بیشتر از اینکه درس بخونم به این فکر میکنم که چقدر بخونم 

خاک تو سر احمقم 

آخه یکی نیست جواب منو بده 

....

ساعتش مهم نیس مهم یادگیریه بیشترم روزبان وریاضی وقت بذارانسانیاتواین دوموردضعیفن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ساعتش مهم نیس مهم یادگیریه بیشترم روزبان وریاضی وقت بذارانسانیاتواین دوموردضعیفن

خب نه من زبانم قویه از پایه ریاضیم هم امسال خوب شده 

فقط نمیدونم چقدر بخونم مثلا واسه این هفته کلا یک تاریخ دارم که خوندم کل امروز رو تا الان دارم الکی تو گوشی میچرخم نمیدونم چی بخونم چقدر بخونم 

....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب نه من زبانم قویه از پایه ریاضیم هم امسال خوب شده فقط نمیدونم چقدر بخونم مثلا واسه این هفته کلا یک ...

وقت اضافه تست بزن همون تاریخ که خوندی رو

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

وقت اضافه تست بزن همون تاریخ که خوندی رو

😭😭😭😭😭😭😭

واقعا همین که چی بخونم چقدر بخونم  از خود درس خوندن بیشتر اذیتم میکنه 

من حاضرم روزی ۱۰ ساعت هم که شده درس بخونم فقط تکلیفم مشخص باشه اینقدر اعصابم خورد نشه به خاطر این موضوع 

مشاور هم که نمیتونم بگیرم  

....

😭😭😭😭😭😭😭واقعا همین که چی بخونم چقدر بخونم از خود درس خوندن بیشتر اذیتم میکنه من حاضرم روزی ۱۰ ...

مشاورمدرسه هم خوبه بری

مشاور نداره مدرسمون متاسفانه

برنامه ریزی روبیخیال فقط بخون بعدشم تست بزن سعی کن یه کتابوکامل بخونی بری روبعدی چنتاکتابوباهم نخون فراموش میکنی ازاینجام خودتوتعلیق کن

برنامه ریزی روبیخیال فقط بخون بعدشم تست بزن سعی کن یه کتابوکامل بخونی بری روبعدی چنتاکتابوباهم نخون ...

الان مثلا امروز که بیکارم چی بخونم 

از صبح میخوام برم حموم نمیرم عذاب وجدان دارم واسه درس باز میخوام درس بخونم نمیدونم چی بخونم اینقدر که کتابا زیادن خاک تو سرم که عرضه یه درس خوندنم ندارم‌ واقعا من قصدم درس خوندنه هدف دارم نمیخوام تنبلی کنم همین که نمیدونم چی بخونم نابودم کرده لعنت به من که اینقدر احمقم 

....

الان مثلا امروز که بیکارم چی بخونم از صبح میخوام برم حموم نمیرم عذاب وجدان دارم واسه درس باز میخوام ...

کتاباربذارجلوت وشر‌وع کن یه کتابوخوندن وبعداتمامش یه کتاب دیگه مثلاهرکتاب یک هفته وقت بذار