ساعتش مهم نیس مهم یادگیریه بیشترم روزبان وریاضی وقت بذارانسانیاتواین دوموردضعیفن
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
خب نه من زبانم قویه از پایه ریاضیم هم امسال خوب شده فقط نمیدونم چقدر بخونم مثلا واسه این هفته کلا یک ...
وقت اضافه تست بزن همون تاریخ که خوندی رو
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
😭😭😭😭😭😭😭واقعا همین که چی بخونم چقدر بخونم از خود درس خوندن بیشتر اذیتم میکنه من حاضرم روزی ۱۰ ...
مشاورمدرسه هم خوبه بری
برنامه ریزی روبیخیال فقط بخون بعدشم تست بزن سعی کن یه کتابوکامل بخونی بری روبعدی چنتاکتابوباهم نخون فراموش میکنی ازاینجام خودتوتعلیق کن
برنامه ریزی روبیخیال فقط بخون بعدشم تست بزن سعی کن یه کتابوکامل بخونی بری روبعدی چنتاکتابوباهم نخون ...
الان مثلا امروز که بیکارم چی بخونم
از صبح میخوام برم حموم نمیرم عذاب وجدان دارم واسه درس باز میخوام درس بخونم نمیدونم چی بخونم اینقدر که کتابا زیادن خاک تو سرم که عرضه یه درس خوندنم ندارم واقعا من قصدم درس خوندنه هدف دارم نمیخوام تنبلی کنم همین که نمیدونم چی بخونم نابودم کرده لعنت به من که اینقدر احمقم
الان مثلا امروز که بیکارم چی بخونم از صبح میخوام برم حموم نمیرم عذاب وجدان دارم واسه درس باز میخوام ...
کتاباربذارجلوت وشروع کن یه کتابوخوندن وبعداتمامش یه کتاب دیگه مثلاهرکتاب یک هفته وقت بذار