2777
2789
عنوان

اونایی که سنگ صفرا دارید لطفا بیای

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره ک چیمنم ده سال از ترس عمل نکردم، با اینکه چربی و روغن رو تقریبا از رژیم غذاییم حذف کرده بودم ...

سنگت چند میل بود؟کل صفرا و درآوردی

؟

شمام دردای سمت چپ داشتی عزیزم؟

سنگت چند میل بود؟کل صفرا و درآوردی؟شمام دردای سمت چپ داشتی عزیزم؟

اوایل ۱۴ میل بود دیگه اخریا با وجود رزیم سرسختی ک داشتم ۲۵ میل شد

اگ عدای چرب میخوردم هم سمت کیسه صفرا هم معده درد شدید میگرفتم 

اوایل ۱۴ میل بود دیگه اخریا با وجود رزیم سرسختی ک داشتم ۲۵ میل شداگ عدای چرب میخوردم هم سمت کیسه صفر ...

من لاغرم اصلا و ابدا هم اهل چربی نبودم و نیستم،ولی دختر خاله من با لاپاراسکوپی فقط سنگشو برداشتن،من معده م اصلا درد نمیکنه ولی خب سوزش گلو و دردای کتف چپ و دنده های سمت چپ و دارم

من لاغرم اصلا و ابدا هم اهل چربی نبودم و نیستم،ولی دختر خاله من با لاپاراسکوپی فقط سنگشو برداشتن،من ...

منم همینطور خیلی لاغرم و مصرف روغنمون هم خییلی کمه.

سنگ صفرا ب چاقی و لاغری و تغدیه زیاد مربوط نمیشه، استرس و ژن و مصرف بعضی داروها علتش هست. شما ک میگی دختر خالتون داشته پس ممکنه ژنش رو داشتین. 

ن کل کیسه رو برمیدارن، برای عمل صفرا هیچوقت سنگ رو فقط برنمیدارن، هرکی میگه دروغ گفته 

منم لاپاروسکوپی شدم کل کیسه رو برداشتن

من لاغرم اصلا و ابدا هم اهل چربی نبودم و نیستم،ولی دختر خاله من با لاپاراسکوپی فقط سنگشو برداشتن،من ...

بعدم کیسه صفرا آنچنان عضو مهمی نیست ک نبودش مشکلی تو بدن ایجاد کنه، فقط چند ماهی بعد عمل باید مراعات غذایی داشته باشی، بعدش مثل سابق میشی

منم همینطور خیلی لاغرم و مصرف روغنمون هم خییلی کمه.سنگ صفرا ب چاقی و لاغری و تغدیه زیاد مربوط نمیشه، ...

نه عزیزم من چندتا از دورو برام سنگشون و برداشتن،میگم دخترخالمم سنگتون برداشته😅

بعدم کیسه صفرا آنچنان عضو مهمی نیست ک نبودش مشکلی تو بدن ایجاد کنه، فقط چند ماهی بعد عمل باید مراعات ...

نه عزیزم خیلی خیلی مهمه یکم بیشتر در موردش تحقیق کنید متوجه اهمیتش میشید،اگه اینجوری بود اصلا خدا که همچین عضوی و قرار نمی‌داد تو بدنمون،

نه عزیزم خیلی خیلی مهمه یکم بیشتر در موردش تحقیق کنید متوجه اهمیتش میشید،اگه اینجوری بود اصلا خدا که ...

درسته ولی وقتی سنگ داره نگه داشتنش برای سلامتی بدن خطرناکتره، خدای نکرده در صورت عمل نکردن ممکنه منجر ب سرطان بشه دور از جون