2777
2789
عنوان

بارداری 😭😭

167 بازدید | 15 پست

دو ماهه تو اقدامم امروز بعد از گذشت سه روز از موعد پریودم  پری شدم  سه ماهم قبلش رژیم غذایی اصن اعصابم بهم ریخته داغوووونم اعصاب خوردیمم برا اینه فک کردم حاملم سه روز عقب افتاده موعدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمممم درکت میکنم حال بدیه من ماه پیش پریود که شدم انقد ناراحت شدم و اعصابم خراب شد تاریخ پری رو که یادداشت کردم جلوش کلی شکلک گریه کشیدم! این ماه باردار شدم .امیدوارم شما هم ماه آینده باردار بشی ناامید نشو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
چند بار اقدام داشتی چمد ماه

من الان بچه سوم رو به امید خدا باردارم.داستانم مفصله بچه اولم همسرم واریکوسل داشت یک سال و نیم اقدام بودم بچه دومم که همسرم درمان شده بود ماه دوم باردار شدم این سری ماه ۶ اقدام بودم تقریبا.دیگه میخواستم برم دکتر چون چند ماه قبل دکتر به خودمم گفت تنبلی تخمدان گرفتی گفتم لابد هم مشکل همسرم برگشته هم مشکل خودم اضافه شده .اما خدا لطف کرد باردار بودم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
چند بار اقدام داشتی چمد ماه

و اینکه به نظر خودم این ماه اقدام مرتب تر بود تقریبا یک روز در میون

منم پسرم که باردار بودم یک سال کشید باردار شدم جالب اینکه من دوماهه بودم که فهمیدم باردار بودم تنبلی داشتم پریودام نامنظم بود  الان برا دومی هم پنج ماهه اقدام کردم که هنوز نشدم حالا دکتر رفتم دارو داده انشاالله که به زودی میشم