2777
2789
عنوان

دیجی کالمی

108 بازدید | 13 پست

سلام تا حالا از دیجی کالمی خرید کردین من هجدهم خرید کردم ولی کد سفارش رو ک میزنم میگه اشتباه کد رهگیری هم نداره کلاهبرداری کردن بنظرتون به پشتیبانی پیام دادم جواب نداده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الهام جان خوبی گلم ختم جدید دارم اگه هستید یا نه خبرش بدید بهم فدات شم ممکن تگ نشید گفتم پیام بدم تو تاپیک آخرم خبرم بده 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

سلام الهام جان خوبی گلم ختم جدید دارم اگه هستید یا نه خبرش بدید بهم فدات شم ممکن تگ نشید گفتم پیام ب ...

سلام فداتشم تو خوبی ؟همش منتظر بودم برا رمضان ختم بزارین تگم کنید اره عزیزم هستم از کی انشاءالله شروع کنیم 

سلام فداتشم تو خوبی ؟همش منتظر بودم برا رمضان ختم بزارین تگم کنید اره عزیزم هستم از کی انشاءالله شرو ...

فدات بشم هیچ موقع شمارو یادم نمیره مطمن باشید 

گلم فردا گروه باز میکنم حتما حزب خودتون که خوندید اونجا اعلام کنید چون تگ نمیشید بتونم ریپلای کنم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

عزیزمی لطف داری چشم اعلام میکنم

فدات گلم