2777
2789
عنوان

نماز قضاااا💔

285 بازدید | 40 پست

۳۶۷۲۰ تا نماز قضا دارم 

چجوری بخونم؟

و اینکه شما نمازاتون رو چجوری میخونین؟یعنی نماز ظهر و عصر رو جدا جدا میخونین یا تو یه زمان؟

نور و عشق الهی جاریست✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز صبح که خوندی دو تا نماز صبح قضایی هم بخون 

نماز ظهر و عصر که خوندی یه ظهر و یه عصر قضا بخون.

مغرب و عشا هم یکی یه دونه قضایی بخون 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

عه چقدر طولانی میشه؛ممنون🎀

دو تا نماز قضا صبح طولانی نیستش که.

نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا هم هر کدوم یه دونه قضایی بخون که طولانی نشه 

اینجوری بخونی بعد مثلا 10 سال کلا صاف شدی

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

دو تا نماز قضا صبح طولانی نیستش که.نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا هم هر کدوم یه دونه قضایی بخون که طولا ...

آره نماز صبحاش طولانی نیست؛

وای من کلا ۵ سال نماز نخوندم الان باید ۱۰ سال جبران کنم؟

یاخدا😂🤦🏾‍♂️

نور و عشق الهی جاریست✨

آره نماز صبحاش طولانی نیست؛وای من کلا ۵ سال نماز نخوندم الان باید ۱۰ سال جبران کنم؟یاخدا😂🤦🏾‍♂️

نه من 10 همینجوری گفتم.

خب 5 سال دیگه تمومه

عه ممنون.

خواهش میکنم