2777
2789
عنوان

عروس کوچیکم

359 بازدید | 17 پست

سلام سلام 

همسرم یه برادر و یه خواهر داره که برادرش ۸ ساله ازدواج کرده و یه بچه کوچیک هم داره 

ما الان نامزدیم و من فهمیدم جاریم با خانواده همسرم ارتباطشون خیلی باهم خوبه هفته ای ۳ بار میاد خونشون خیلی همو میبینن بعد مادرش اینا خانواده همسرمو دعوت میکنن

خلاصه اینکه بخوای حساب کنی یه روز درمیون پیش همن 

تو همه مهمونی ها هم هستن 

بعد الان من حس میکنم چون من انتخاب همسرم بودم و غریبم منو اونقدری که اونو دوست دارن دوستم ندارن

به عنوان عروس کوچیکتر که تازه ام هست رفتم تو خانوادشون چیکار کنم که اذیت نشم ؟

خانواده شوهرت رو برای خودت خیلی مهم و بزرگ نکن و دنبال اینکه همیشه مورد تاییدشون باشی نباش و خودتو هیچ وقت با هیشکی مقایسه نکن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته ولی خب دست خود آدم نیست خو

چرا نیست من هیچ وقت خانواده همسرم دوسم نداشتن برام مهم نبود پنج ساله اصلأ ندیدمشون و ارتباط ندارم برام مهم نیست چیکار میکنن با کی خوبن با کی میرن و میان 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

درسته ولی خب دست خود آدم نیست خو

به نظرم سعی کن مودب باشی. زیاد وارد بحث های خونوادگی شون نشو. منم قراره ازدواج کنم با یکی و تصمیم دارم به جای این خودشیرینی کنم و خودمو تو دل کسی جا کنم تمرکزمو بذارم رو نوع رفتار و باکلاس بودنم آدم وقتی باکلاس باشه بدونه کی چه حرفی میزنه و مدام اهل دخالت نباشه و زیاد صمیمی نشه جذابیتش بیشتره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

منم اوایل مث شما فک.میکردم و میگغتم ی کاری کنم من عزیز تر باشم،ولی الان به جایی رسیدم ک پشمم حسابشون نمیکنم و حرفاشون برام مهم نیست،انمگقع ها مت خر ازم کار میکشیدن همه عروسا جمع میشدن برا عید خونشو از بالا تا پایین میشستن،یه ناهار برامون درست نمیکرد از گشنگی دستام میلرزید،ولی الان اگ همشون برن براش کار کنن من نمیرم انقد خوبی کردم بهشون ک شده وظیفم دیگه میخوام اوم روی سگمم نشونشون بدم چون خیلی اذیتم کزدن،خانوادا شوهر اصلن مهم نیستن فقط سعی کن شوهرت دوستت داشته باشه نه اونا

منم اوایل مث شما فک.میکردم و میگغتم ی کاری کنم من عزیز تر باشم،ولی الان به جایی رسیدم ک پشمم حسابشون ...

آره فقط شوهر آدم مهمه 

ولی دورمون ادمای خوب و فهمیده ام باشه زندگی خیلی قشنگتر میشه تا اینکه فرق بزارن و بدتر برن تو مخ ادم

دقیقا

حالا من نامزدم میگه خونوادم با زن داداشم خیلی مشکل دارن و اصلا دوسش ندارن. میگه تو بیای همشون عاشقت میشن از بس ماهی، 🙈

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

شاید با توهم خوب بشن به نظرم معمولی رفتار کن پیششون به شوهرت ومتقابلا به هم احترام بذارید اصلا شوخی باهاشون نکن اخمو هم نباش اگه آدم درستی باشند مریض که نیستن باهات بد بشن گاهی وقتی شوهرت نیست بهشون زنگ بزن تا بفهمن خوبی از خودته نه برای گول زدن شوهرت گاهی هم پیش شوهرت زنگ بزنید تا شوهرت ببینه با خانواده مشکلی نداری اگه آدم های خوبی هستند زرنگ بازی درنیار چون شوهرت سرد میشه اونا هم می فهمم برات بده

https://eitaa.com/kodakenazanin

آره فقط شوهر آدم مهمه ولی دورمون ادمای خوب و فهمیده ام باشه زندگی خیلی قشنگتر میشه تا اینکه فرق بزار ...

من ک خانواده شوهرم نه خوبن نه فهمیده منم دیگه دوستشون ندارم و دیگه صبرم لبریز شده در مقابلشون و تا یه چیزی بهم بگن جوری جوابشونو میدم ک حرفی ندارن بزنن قبلنم جواب نمیدادم،امیدوارم خانواده شوهر شما خوب باشن