2777
2789

متوسط قد بانوان بالغ در ایران 160 سانته 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

قد میکشه نگران نباش پریودم شده باشه مهم نیست اصلا ربطی نداره اگه خودتون و پدرش قد بلندین قطعا بلند میشه

یکریا تو چهارم پنجم قد میکشن یسریا بعد ۱۲ مطئن باش بلند میشههه مطئمن باشش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به سن بلوغش داره اگه نشانه های بلوغ داره خیلی کوتاهه اگر نداره احتمالا جای رشد داره هنوز 

بهتره ببرید دکتر غدد اطفال 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خب عوضش کنهو اینکه بسکتبال خیلی بهتر جواب میده حتمااا برو دکتر تا دیر نشده در کنار ورزش و دارو خیلی ...

مرسی گلم

شربتی قرصی چیزی پیشنهاد میدین؟

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

بستگی به سن بلوغش داره اگه نشانه های بلوغ داره خیلی کوتاهه اگر نداره احتمالا جای رشد داره هنوز بهتره ...

تازگیا یکم علائم رشد سینه داره

دخترم ۱۲ سال و نیمه هست و قدش ۱۵۵. ۱۴۳ یکم کوتاهه چون دختر منم جزو قدبلندهای کلاسشون نیست

مرسی گلم

ولی خیلی تو اعتماد به نفس تاثیر داره

قد میکشه نگران نباش پریودم شده باشه مهم نیست اصلا ربطی نداره اگه خودتون و پدرش قد بلندین قطعا بلند م ...

مرسییییی عزیز دلممم

قد مادر ۱۵۸ قد پدر ۱۷۹

مرسی گلمشربتی قرصی چیزی پیشنهاد میدین؟

عزیزم باید برید دکتر خودش بهترینشو بهتون معرفی میکنه فقط تا قبل پریودی برین تا بهتر نتیجه بگیریذ

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

تازگیا یکم علائم رشد سینه داره

پس ببرش زودتر که کوتاه نمونه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد