2777
2789
عنوان

تقلب وای

82 بازدید | 12 پست

من سر امتحان انسان محیط مراقبم ازم تقلب گرفت تقلبم واسه خودم نبود من سوال پرسیدم از کناریم اون تقلب داشت برگه اشو داد بهم گفت این تو نوشتم من داشتم دنبال جواب میگشتم مراقب ازم گرفت 

رفتم پیشش گفتم اصلا استفاده نکردم و اینا بببخشید گفت استفاده ک کردی ولی دیگه تکرار نشه 

حالا الان استرس گرفتم میره به معلمش بگه یا نه معلمش خیلی سگگک

من اصن استفاده نکردم تقلبم مال من نبود ک

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا الان یادش رفته

خدا کنهههه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
ن نمیگه

یه استرس مزخرف

یه استرس مزخرف

چجوری تقلب کردین اصلا😂مدرسه ما چیزی به اسم تقلب وجود خارجی نداره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

فکر نکنم بره و بگهشاید اصلا نشناستتو اینکه اونا اینقد سرشون شلوغه که یادشون میره نگران نباش

شناختن ک میشناستم معلمم هست خودش

بخوادهم بگه یادش میمونه ولی اگ نخواد نمیگه خدا کنه نگهمن تو کلاسش همیشه بالاترین نمره رو دارم فامیلیمم با خودش یکیبه شاید به خاطر اینا نگه😂😂

چجوری تقلب کردین اصلا😂مدرسه ما چیزی به اسم تقلب وجود خارجی نداره

ما اکیپمون تقلب خیلی میکنه ولی من تو امتحانای ترم و میانترم و نهایی تقلب نمیکنم اصلا 

ولی رفیقام میکنن این تقلبم واسه رفیقم بود