2777
2789
عنوان

ذااااات

57 بازدید | 5 پست

دروغه که میگن ذات آدما را نمیشه عوض کرد

شوهرم اینکار رو با من کرد ذاتمو عوض کرد طوری که خودم با خودقبلیم غریبه شدم ...کاری کردبا دلم خونی ب جیگرم کرد منو از تمام لحظه های زندگیممم سیر کرد...خیانت های مکرر بی احترامی شغل بیخودش سرکله زدنش با زنها ...من نماز خون را تبدیل به یه ادم بی نماز کرد 

من با حجاب را تبدیل به یه ادم بی حجاب کرد

من مهربون را تبدیل به یه ادم سرد وبی روح کرد 

منک نگاه تو صورت نامحرم نمیکردم دریده شدم نگاهمو نمیتونم کنترل کنم....و خیلی خیلی ضربه های بزرگی بمن و وجودم و زنانگیم و مادر بودنم زد و خودش اب تو دلش تکون نخورد و بازهم داره ادامه میده ...و من با حماقت دارم ادامه میدم با ذات جدیدم

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم تا وقتی خود آدم نخواد ذاتش عوض نمیشه البته این نظر شخصی منه(هرکی ینظری داره:)

امسال سال سوممه ک کنکور میدم خدایا لطفا امسال رو بهم کمک کن رتبه خوبی بیارم و از دست کنکور خلاص شم اینو بدونین کهههههه تاریخ شروعم از ۵ تیره تا ۲۰ تیر میخوام ب کوب نهایی بخونم هدفم تراز بالای ۱۰ هزار نهایی هاس بعدشم کنکور رو یه چیزایی میزنیم به امید خدا هدفم فیزیوتراپی مشهده خدا جون لطفا لطفا لطفااااا بشهههه

ب نظرم تا وقتی خود آدم نخواد ذاتش عوض نمیشه البته این نظر شخصی منه(هرکی ینظری داره:)

ولی خوب هرکسی یه ظرفیتی داره

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت