2777
2789
سوال بپرسم جواب میدید؟؟

جانم اگه بتونم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حست راجب من چیه؟

دلسوز مهربونی ساده ای خوبه همه رو میخوای بدتو میخان  همش احساس تنهایی میکنی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بهم میرسیم ؟

ناراحت نشی حسم میگه ن انشالله هرچی خیرته رقم بخوره

جانم اگه بتونم

یت الکرسی میفرستم برات

حس همسرم نسبت به من چیه

کنکوز قبول میشم رتبه خوب؟

کی باردار میشم؟

وضعیت مالیم تغییرری میکنه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل )

مهربون صبور یکم خیال پرداز یکسال و نیم دیگه سبز مایل ب عسلی

سلام

امتحان مو چطور میدم

اینبار اولی هستم یا بازم غلطام زیاده؟از دوستام جلو میزنم؟

و استاد تشویقم می‌کنه یا معمولی

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
یت الکرسی میفرستم براتحس همسرم نسبت به من چیهکنکوز قبول میشم رتبه خوب؟کی باردار میشم؟وضعیت مالیم تغی ...

همسرت دوست داره ولی زود عصبی میشه  زودم پشیمون مبکنه قبول میشی  بارداریو یکم طولانی تره  وصعیت مالیم خوب میشه زمانبره

درسته بنظرت آیندم چه میشه؟

ب انداره دل صافه و مهربونت ایندت خوب میشه   سختی کشیدی و یکمم طول میکشی ک همه چیز ب وفق مرادت بشه انشالله