2777
2789
نمیدونم شوعرته یا نه

والا تنها نری کنارمه خودشه یدونه هم بابامه مکه میزاره کسی بهم نزدیک بشه 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بگو مریضیم بدون عمل خوب میشه؟از لج مادرشوهرم طلاق میگیرم یا زندگی میکنم

مریض نیستی عشقم یا چیز مهمی نیست طلاق نمیگیری اون فقط ی زنه که فکر میکنا تو پسرش دزددیدی سوهرتم چون همش بهت توجه میکنه ابن بیستر لج میکنه

مریض نیستی عشقم یا چیز مهمی نیست طلاق نمیگیری اون فقط ی زنه که فکر میکنا تو پسرش دزددیدی سوهرتم چون ...

چرا جواب منو نمیدی 😭

چطور با همسر ایندم اشنا میشم ‌؟ زمانش کی هست ؟ 

از ظاهرش یا اخلاقش میتونی بگی ؟

کلا هرچی راجبم حس میکنی بگو 

۳۰ تا صلوات میفرستم برات 😭🌼

.

مریض نیستی عشقم یا چیز مهمی نیست طلاق نمیگیری اون فقط ی زنه که فکر میکنا تو پسرش دزددیدی سوهرتم چون ...

اره خیلی حسوده تازگیا بهش حساس شدم قبلا برام اصلا مهم نبوذ ولی نمیدونم چرا ازش تازگی بدم اومده انگار با من رقیبه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

سلام گلم خوبی میشه جنسیت بچم بگی چی حس میکنی و اینکه شوهرم دیشب یه جایی رفت اون کاری که تو فکرمه کرده یا نکرده

مفصله ولی خلاصه اینکا چتد نفر دورش هستن یا بودن ولی بهت فکر میکنه ربطه نمیدونم رفته یا نه ولی دلش تن ...

عزیزم اگ اومدی در ادامه این حرفات لطفا بهم بگو من کی ازدواج میکنم چطور ادمی هست همسر آیندم  مرسی