2777
2789
عنوان

حاملگی

163 بازدید | 12 پست

سلام وقت بخیر دوستان لطفا راهنمایی کنید

دوستان در هفته ششم بارداری هستم هفته چهارم از دادم بتا رو سیزده بود بعد از چند روزدوباره از دادم پنجاه هشت شددر ضمن نه لک بینی دارم نه حالت تهوع خیلی استرس دارم ایا حاملگه ایم درسته نکنه پوچه یا خارج از رحم باشه دکتر برای هفته اینده سونو نوشته چکارکنم امیدوار  بشم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم نگران نباش منم مث.تو بودم استرس هم طبیعی هست همه چی بستگی ب هورمون ها داره حالت تهوع و استفراغ بده درضمن حامله هسی لک بینی خوب نیس داشته باشی فقط موقع نزدیکی باشوهرت مواظب باش .اوایل باید رعایت کرد

bir ällähim

سلام عزیزم منم اول که بتادادم چون نطفه ضعیف بود تشخیص نداد یادم نمیاد رو چند بود بار دومم همین بود تا اینکه سونو دادم و دکتر گفت بچم کاملا سالمه نگران نباش گلم من هفته هشتم سونو دادم

گر نگهدار من آن است که میدانم. شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد🤍

روند رشد بتات عالیه...بتا باید دو برابر بشه که برای شما شده...سیزده شده بیست وشش...بیست وششم دو برابرشده پنجاه وهشت تو چهار روز....ایشالا بارداریه خوبی داشته باشی...نی نیت رو سالم بغل بگیری

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...