2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم چشم چرونن

359 بازدید | 32 پست

خب جونم براتون بگه من دندون درد داشتم دیروز باشوعرم رفتم مطبهای مختلف ک معاینه بشم شوهرم خانمای خوشگل ک میدید سرشو پایین مینداخت ولی خانمهای زشت ک میدید چشم طرف رو درمیورد خلاصه دیدم خیلی نگاه یه زنی می‌کنه و رفت بیرون از مطب دیدم باز داره از پشت در زنه رو دید میزنه حس کردم میخاد بهش علامت بده از دیروز تا حالا خیلی بی ارزش شده برام حالم بهم میخوره ازش کلا هیچوقت عاشقش نبودم اما بااین کار حس کردم اهل این کاراس چون زنه فکر کنم یکم مشکوک بود قیافش مثلا از اینا ک ...

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تاحالا متوجه نشدمولی تو خونه که هیزهنمیتونم باور کنم ادمیکه انقدر تو خونه هیزه بیرون خونه هی ...

تو خونه کیونگا میکنه

ولش کن بابا این مردا این روزا همشون یه مشکلی دارن 

یکی فیلم میبینه یکی نگاه میکنه یکی هوله ...اینم از شانس ما زناس دیگه 

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
اره نکاه میکنه اما میگه مثل نگاه مرد به مرد میگه یه نگاه معمولیه ولی من میفهمم اون مدل نگاه چه جوریه ...

منم خودم یه آدم خوشگل ببینم ناخدآگاه نگاهم هی می‌ره سمتش 

اما این زنای خوشگل نگا نمیکنه 

زنایی که یکم قیافشون مشکوکه نگا میکنه

بله شوهر منم نگاه می‌کنه و مطمئنم نگاه عادی نیست.

چون به آقایون زل نمیزنه. فقط خانوما

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خدا خیرت بده تو رو نگا نکنه کیو نگا کنه

منظورم اینه که ادمیکه انقدر هوله که بعد ۹ سال زندگی دائم چشماش بد میره هی حرفای بد میزنه

طبیعتا بیرون خونه هم باید این شکلی باشه

گمونم فقط بخاطر حضور من مراقب نگاهش هست

و اگه کنارش نباشم بیرون خونه قطعا میبینه

90درصد مردا تا پیر بشن برن تو گور چشم چرونن. جالب پسرا خیلی چشم پاک ترن تا متاهل ها

آره مخصوصا منم پیشش بودم چقدر باید بی ارزش باشیم ک رعایت نکنن حد اقل جلو ما